Laptop RAM yükseltmesi yapınca siyah ekranda kalıyor

TrakyaliGeralt

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayara takıyorum, lakin siyah ekranda kalıyor açmaya çalışırken. RAM bozuk olabilir mi? Yoksa ben mi bir detayı atlıyorum? RAM modeli:
Longline LNGDDR42400NB/8GB 8 GB DDR4 2400 MHz CL17 notebook RAM.
RAM'in ve sistemin fotoğrafları:

Son düzenleyen: Moderatör:
Mevcut olan RAM'in SPD sekmesini de atabilir misiniz?

Satın aldığın ram veya mevcut ram düşük kalite üretimse uyum sorunları olabiliyor.

Düşük kalitede üretimler bunlar;

Spectek , Nanya , Exilir ve normalden çok daha ucuz olan tüm markalar denebilir.

Mevcut rami söküp sadece yeni aldığın Longline'ı takıp denermisin.

Sadece yeni aldığınızı deneyin. Tek slot mu var çift slot mu?
Kullanabileceğim 2 adet slot var ikisini de yeni aldığım ve eski ramim ile denedim. Eski ram her iki slotta da düzgün çalışıyor ama yeni rami taktığım gibi siyah ekranda kalıyorum maalesef.
RAM ler uyumsuz olabilir. Tek tek dener misin?
Tek tek denedim eski olan her seferinde çalıştı lakin yeni olanı hiç bir şekilde çalıştıramadım :/
Mevcut olan RAM'in SPD sekmesini de atabilir misiniz?
Sanırım bu oluyor.
.
Yeni olanı tek başına denedim lakin bi sonuç alamadım siyah ekranda kalıyor bios bile gelmiyor.

Son düzenleme:
Longline bozuk sanırım iade edip samsung dram bir ram alabilirsin.

Ürün hakkında kısmında M471A1K43BB1-CRC yazıyor.

maalesef o kodun ne anlama geldiğini bilmiyorum ben bu siteden (Longline LNGDDR42400NB/8GB 8 GB DDR4 2400 MHz CL17 Notebook Ram Fiyatları ve Özellikleri) aldım. Eğer yeni bir ram almam gerekirse ne önerirsiniz sistem ile uyumlu olan?

Bu sisteminde takılan olan samsung ile aynı o yüzden sorun çalışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…