TrakyaliGeralt
Femtopat
Daha fazla
Satın aldığın ram veya mevcut ram düşük kalite üretimse uyum sorunları olabiliyor.Bilgisayara takıyorum, lakin siyah ekranda kalıyor açmaya çalışırken. RAM bozuk olabilir mi? Yoksa ben mi bir detayı atlıyorum? RAM modeli:
Longline LNGDDR42400NB/8GB 8 GB DDR4 2400 MHz CL17 notebook RAM.
RAM'in ve sistemin fotoğrafları:
Eki Görüntüle 889258
Eki Görüntüle 889259
Eki Görüntüle 889260
Kullanabileceğim 2 adet slot var ikisini de yeni aldığım ve eski ramim ile denedim. Eski ram her iki slotta da düzgün çalışıyor ama yeni rami taktığım gibi siyah ekranda kalıyorum maalesef.Sadece yeni aldığınızı deneyin. Tek slot mu var çift slot mu?
Tek tek denedim eski olan her seferinde çalıştı lakin yeni olanı hiç bir şekilde çalıştıramadım :/RAM ler uyumsuz olabilir. Tek tek dener misin?
Sanırım bu oluyor.Mevcut olan RAM'in SPD sekmesini de atabilir misiniz?
Yeni olanı tek başına denedim lakin bi sonuç alamadım siyah ekranda kalıyor bios bile gelmiyor.Satın aldığın ram veya mevcut ram düşük kalite üretimse uyum sorunları olabiliyor.
Düşük kalitede üretimler bunlar;
Spectek , Nanya , Exilir ve normalden çok daha ucuz olan tüm markalar denebilir.
Mevcut rami söküp sadece yeni aldığın Longline'ı takıp denermisin.
Longline bozuk sanırım iade edip samsung dram bir ram alabilirsin.Kullanabileceğim 2 adet slot var ikisini de yeni aldığım ve eski ramim ile denedim. Eski ram her iki slotta da düzgün çalışıyor ama yeni rami taktığım gibi siyah ekranda kalıyorum maalesef.
Tek tek denedim eski olan her seferinde çalıştı lakin yeni olanı hiç bir şekilde çalıştıramadım :/
Sanırım bu oluyor.
.Eki Görüntüle 889372
maalesef o kodun ne anlama geldiğini bilmiyorum ben bu siteden (Longline LNGDDR42400NB/8GB 8 GB DDR4 2400 MHz CL17 Notebook Ram Fiyatları ve Özellikleri) aldım. Eğer yeni bir ram almam gerekirse ne önerirsiniz sistem ile uyumlu olan?Longline bozuk sanırım iade edip samsung dram bir ram alabilirsin.
Bigboy 8 GB DDR4 2400 MHz CL17 Notebook Rami - B24D4SC17/8G
B24D4SC17/8G Bigboy 8 GB DDR4 2400 MHz CL17 Notebook Rami Bilendenal.com dan sisteminize uyumlu ürünü, uygun fiyatla şimdi alın!bilendenal.com
Ürün hakkında kısmında M471A1K43BB1-CRC yazıyor.
maalesef o kodun ne anlama geldiğini bilmiyorum ben bu siteden (Longline LNGDDR42400NB/8GB 8 GB DDR4 2400 MHz CL17 Notebook Ram Fiyatları ve Özellikleri) aldım. Eğer yeni bir ram almam gerekirse ne önerirsiniz sistem ile uyumlu olan?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.