Çözüldü Laptop saati yanlış gösteriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sevenbatuemir

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Core i7
RTX 3060
Merhaba arkadaşlar, Lenovo IdeaPad Gaming 3 cihazımı her kapattığımda tarih ve saat sıfırlanıyor. Tarih aynı kalıyor ancak laptopu açınca birkaç saat geride gösteriyor. Her açışımda ayarlardan tarihi ayarla butonuna tıklamak zorunda kalıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Son 2 gündür yaşanıyor.

Çözüm
1 Yıllık hocam.

USB'ye kurdum. Linux uygulamaları çalıştırmam gerektiğinde takıyorum

Zaten açık hocam.
Hocam sisteminiz çok büyük ihtimal dual boot,attığım linkteki adımları uygulayarak düzeltmeyi deneyin.
Merhaba arkadaşlar, Lenovo IdeaPad Gaming 3 cihazımı her kapattığımda tarih ve saat sıfırlanıyor. Tarih aynı kalıyor ancak laptopu açınca birkaç saat geride gösteriyor. Her açışımda ayarlardan tarihi ayarla butonuna tıklamak zorunda kalıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Son 2 gündür yaşanıyor.

Laptop kaç senelik büyük ihtimalle BIOS pili bittiği için zamanı ayarlama yapamıyorsunuz.

Tarih ve saat ayarlarından Saati otomatik olarak ayarla seçeneğini aktif edip deneyin.

Saat diliminizide (UTC+03:00 İstanbul) seçin.

Laptop kaç senelik büyük ihtimalle BIOS pili bittiği için zamanı ayarlama yapamıyorsunuz.

1 Yıllık hocam.

Dual boot Linux dağıtımı kullanıyor muydun?

Tarih ve saat ayarlarından Saati otomatik olarak ayarla seçeneğini aktif edip deneyin.

Saat diliminizide (UTC+03:00 İstanbul) seçin.

Zaten açık hocam.

1 Yıllık hocam.

Zaten açık hocam.
Hocam sisteminiz çok büyük ihtimal dual boot,attığım linkteki adımları uygulayarak düzeltmeyi deneyin.

Çözüm
Teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı