Çözüldü Laptop sadece VGA ile görüntü veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Huseyin Atilla

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Laptop çalışıyor ama ekranda görüntü yok. VGA ile monitöre bağlayınca görüntü var ama laptobun ekranına görüntü gelmiyor. Ekranda siyah bir aydınlatma var sadece. Bunu nasıl çözerim?

Çözüm
Yani TV vs görüntü geliyor mu?

VGA kablo ile görüntü var ama HDMI ile bağlıyorum ne tepki ne görüntü geliyor hiç yok BIOS ayarları da sıfırladım yine yok ilk açılışta laptop ekranı ufak bir beyazlık geliyor 2 saniye kadar.

VGA kablo ile görüntü var ama HDMI ile bağlıyorum ne tepki ne görüntü geliyor hiç yok BIOS ayarları da sıfırladım yine yok ilk açılışta laptop ekranı ufak bir beyazlık geliyor 2 saniye kadar.

Arkadaşlar benim sorunum ekran data kablosu ile çözüldü, eğer bilgisayar VGA ile görüntü geliyor ise kendi LCD ekranı açılmıyor ise hatayı ilk olarak LCD data kablosunda arayın o kadar usta gezdim sordum cevap hep aynı şeyler ekran kartı bozuk ama ben sadece data kablosunu değiştirdim ve ekran geldi. Kısacası VGA da görüntü var ise ilk olarak ekran data kablosunu kontrol ediniz.
Merhaba dostum ekran data kablosundan veyahut ekranın ledlerinde sorun olabilir, senin kendi başına çözebileceğin bir problem değil maalesef.

1570474392640.png

Bu tip bir ekran olması lazım Wİndows 10 kullanıyorsan. Kullanmıyorsan ekran ayarlarında olması lazım.

Merhaba dostum ekran data kablosundan veyahut ekranın ledlerinde sorun olabilir, senin kendi başına çözebileceğin bir problem değil maalesef.
Ekran data kablosunda sorun olucağını sanmıyorum, ekran Ledleri çalışmakta
Eki Görüntüle 445857

Bu tip bir ekran olması lazım Wİndows 10 kullanıyorsan. Kullanmıyorsan ekran ayarlarında olması lazım.
Ekran ayarlarınıda denedim malesef olmadı

Merhaba arkadaşlar aynı sıkıntı benim bilgisayarda da var. VGA da görüntü var ama kendi ekranı açılmıyor. HDMI'de çalışmıyor. Sorun ekran kartı olsa VGA da çalışır mı?

Yani TV vs görüntü geliyor mu?

Arkadaşlar benim sorunum ekran data kablosu ile çözüldü, eğer bilgisayar VGA ile görüntü geliyor ise kendi LCD ekranı açılmıyor ise hatayı ilk olarak LCD data kablosunda arayın o kadar usta gezdim sordum cevap hep aynı şeyler ekran kartı bozuk ama ben sadece data kablosunu değiştirdim ve ekran geldi. Kısacası VGA da görüntü var ise ilk olarak ekran data kablosunu kontrol ediniz.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı