Laptop şarj olmuyor

Pratikte bataryanızın ölmüş olması daha olası gibi geldi bana.

Pratikte bataryanızın ölmüş olması daha olası gibi geldi bana.

Ondan da şüphe ediyorum bir yandan ama aklım almıyor o halde şarja takılı değilken niye performans düşük oluyor?

Ondan da şüphe ediyorum bir yandan ama aklım almıyor o halde şarja takılı değilken niye performans düşük oluyor?
Peformans ayarlarını yapın hocam. Çünkü Şarjdayken yanlış bilmiyorsam ekran kartı çalışmıyor.

Bataryanızı çıkarıp bilgisayarınızda yapıyor olduğunuz şeyleri birkaç dakika deneyebilir misiniz, ölü batarya performansınızı da etkileyebiliyor olması gerek.

Peformans ayarlarını yapın hocam. Çünkü Şarjdayken yanlış bilmiyorsam ekran kartı çalışmıyor.

Güç planı - Nihai performans ayarlarını diyorsanız onlar açık değil hocam laptopta hiçbir şekilde etkinleştiremedim.

Bataryanızı çıkarıp bilgisayarınızda yapıyor olduğunuz şeyleri birkaç dakika deneyebilir misiniz, ölü batarya performansınızı da etkileyebiliyor olması gerek.
Mesela oyun oynamak gibi mi? FPS drop yerim ve bilgisayarım acayip yavaşlar. Ama tarayıcıda gezinmek gibi şeyler o kadar yormaz sanırım.

Ayrıca evet bununla ilgili bir ayar bulunması gerek bunları da deneyebilirsiniz, pil ömrünün daha uzun gidebilmesi için bir ayar kullanıyorsanız performansınızdan feragat ediyor olabilir.

Ayrıca evet bununla ilgili bir ayar bulunması gerek bunları da deneyebilirsiniz, pil ömrünün daha uzun gidebilmesi için bir ayar kullanıyorsanız performansınızdan feragat ediyor olabilir.

Bahsettiğim kontrol merkezi panelinden bu ayarı nasıl yapabileceğimi biliyor musunuz hocam? Beni aydınlatabilir misiniz?

Alttaki şarj ikonuna tıklayıp şarda değilken Yüksek performansa basarsanız şarjdaki performansa döner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…