Laptopumu şarja taktığım zaman işlemci ısınıyor 90 dereceye kadar çıkıyor. Orijinal şarj aleti kullanıyorum. Bu sorun nasıl çözülür?
Laptop modeli ne işlemci ne ekran kartı ne bunları bilmeden nasıl yorum yapalım böyle sorunca olmuyor.Laptopumu şarja taktığım zaman işlemci ısınıyor 90 dereceye kadar çıkıyor. Orijinal şarj aleti kullanıyorum. Bu sorun nasıl çözülür?
Temizlik yaptım ve macunu yeniledim. Şarj takmadığım zaman sorun yok. Şarja taktığım zaman sorun çıkıyorTemizlik yapıp macunu yenilenmesin gerekiyor eğer bütçeniz varsa yeni pil alın.
Temizlik yaptım ve macunu yeniledim. Şarj takmadığım zaman sorun yok. Şarja taktığım zaman sorun çıkıyor.
Temizlik yaptım ve macunu yeniledim. Şarj takmadığım zaman sorun yok. Şarja taktığım zaman sorun çıkıyor.
Laptop modeli ne işlemci ne ekran kartı ne bunları bilmeden nasıl yorum yapalım böyle sorunca olmuyor.
Acer Nitro 5 AMD Ryzen 6500h RTX 3050 Ti.
6000 RPM'yi abim 2002'deki bilgisayarda kullanıyordu ismi glacierdi. Laptop soğutucusu al Max 500 lira bir şey zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.