Tam olarak öyle oldu da ama nasıl kaldırıp kuracağım acaba tekrar?
Hatadan sonra NVIDIA'nın uygulamasından kaldırıp tekrar kurdum ama değişen bir şey olmadı.
Hızlı ve özel kurulum olarak ayrılıyor temiz kurulum ise özel de özeli seçiyorum değil mi?
Hızlı ve özel kurulum olarak ayrılıyor temiz kurulum ise özel de özeli seçiyorum değil mi?
Evet.
Olmaz ise şu video yu izleyerek uygulayın.
![]()
Display Driver Uninstaller (DDU) download version 18.1.3.7
Download Display Driver Uninstaller (DDU) Official - Remove AMD/NVIDIA/INTEL Graphics Drivers Cleanly - DDU is a driver removal utility that helps you completely uninstall AMD/NVIDIA graphics card drivers and packages from your system, leaving no leftovers behind, including registry keys...www.guru3d.com
OlmadıYükleyip tekrar başlattım ama değişen bir şey
Evet.
Olmaz ise şu video yu izleyerek uygulayın.
![]()
Display Driver Uninstaller (DDU) download version 18.1.3.7
Download Display Driver Uninstaller (DDU) Official - Remove AMD/NVIDIA/INTEL Graphics Drivers Cleanly - DDU is a driver removal utility that helps you completely uninstall AMD/NVIDIA graphics card drivers and packages from your system, leaving no leftovers behind, including registry keys...www.guru3d.com
Yükleyip tekrar başlattım ama değişen bir şey.
Olmadı.
DDU'yu denememe gerek var mı? Temiz kurulumla olmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.