Laptop şarjdayken mavi ekran veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

arenzelik1

Zeptopat
Daha fazla  
Başlıkta da bahsettiğim gibi, kişisel bilgisayarım şarjdayken bazen kullanmıyorken ekran açık halde bekleme modundayken bazen de ders yaparken ve oyun oynarken mavi ekran veriyor. Çoğu zaman da mavi ekran %100 haldeyken takılı kalıyor. Yardımcı olan ya da olabileceklere şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
ram testi yaptım hiçbir sorun çıkmadı ağ güçlendirmesi de kapalı şimdiye kadar yardımlarınız için teşekkürler şarj halinde kullanmaya devam edip durum güncellemesi yapacağım
O zaman disklerinin SMART verilerini paylaş.
CrystalDiskInfo indir, İşlev-Gelişmiş Özellik-Ham Değer 10 DEC olarak ayarla ve eksiksiz paylaş. Bakalım

Galiba istediğiniz paylaşım bu, az önce yine şarj takılıyken mavi ekran aldım Windows'u da daha yeni yükledim eksiksiz bir biçimde sizi de yordum sağ olun tekrardan.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2024-02-01 234230.png
    Ek Açıklama 2024-02-01 234230.png
    78,4 KB · Görüntüleme: 48
Galiba istediğiniz paylaşım bu, az önce yine şarj takılıyken mavi ekran aldım Windows'u da daha yeni yükledim eksiksiz bir biçimde sizi de yordum sağ olun tekrardan.
Ben yorulmam. Sorunun çözülsün o yeter bana.

Temiz kurulum yaptığın halde hala mavi ekran alıyorsan, donanımsal bir arıza olabilir. Yeni dosyaları da gönder bakalım.
SSD'de Denetçi Meşgul Süresi değeri kafamı kurcalıyor biraz. Bilemiyorum.

Ben yorulmam. Sorunun çözülsün o yeter bana.

Temiz kurulum yaptığın halde hala mavi ekran alıyorsan, donanımsal bir arıza olabilir. Yeni dosyaları da gönder bakalım.
SSD'de denetçi meşgul süresi değeri kafamı kurcalıyor biraz. Bilemiyorum.

Dosyaları analiz ettim 5 hatadan 4'ü ntkrnlmp.exe'yi gösteriyor. Bu da RAM hatası var gibi gözüktü bana ama diğer dosya afd.sys adlı bir modülü gösteriyor. Microsoft forumunda direkt RAM bozulması olabileceğini söylemişler.

Memtest86 yaptım herhangi bir sorun çıkmadı FurMark stress testi yaptım herhangi bir sorun çıkmadı 48-50 C derecede seyir ediyor sıcaklıklar dün akşam adkığım mavi ekran dosyası minidump klasörüne düşmemiş onu da anlamadım şarj aletinin bir sorun yarattığını düşünmeye başladım çünkü şarj aleti olmadan kullandığımda herhangi bir sorunla karşılaşmıyorum.

bilgisayarım o şekilde şarj edilmiyor maalesef
bugün aldığım mavi ekran dosyaları işe yarar mı bilmiyorum artık

Yine bellek erişimi hatası, yine Bluetooth sürücüsü.
3 kere söyledim aynı şeyi, RAM test temiz diyorsun, Bluetooth sürücüsü güncel diyorsun.
NTFS sürücüsü de hata vermiş. Sen bir format at bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı