Donanımların performanslı çalışabilmesi için gereken güç şarj kablosu takılı iken sağlanıyor. Çoğu dizüstü bilgisayarda pil gücü, donanımları performanslı bir şekilde çalıştırmaya yetmez.
Denetim masası, güç ayarlarından bilgisayarın prizdeyken ve pildeyken verdiği performansı detaylı şekilde ayarlayabiliyorsun. Maksimum işlemci gücü, harddiskin uykuya geçme süresi vs vs daha bir çok ayar mevcut. Aynı zamanda laptop kullandığım zamanda (ki birkaç sene öncesinden bahsediyorum) ekran kartı ayarlarımda da bilgisayarın pil ve priz davranışları ile ilgili detaylı ayar mevcuttu.
Denetim masası, güç ayarlarından bilgisayarın prizdeyken ve pildeyken verdiği performansı detaylı şekilde ayarlayabiliyorsun. Maksimum işlemci gücü, harddiskin uykuya geçme süresi vs vs daha bir çok ayar mevcut.
Denetim masası, güç ayarlarından bilgisayarın prizdeyken ve pildeyken verdiği performansı detaylı şekilde ayarlayabiliyorsun. Maksimum işlemci gücü, harddiskin uykuya geçme süresi vs vs daha bir çok ayar mevcut. Aynı zamanda laptop kullandığım zamanda (ki birkaç sene öncesinden bahsediyorum) ekran kartı ayarlarımda da bilgisayarın pil ve priz davranışları ile ilgili detaylı ayar mevcuttu.
Aynı zamanda laptop kullandığım zamanda (ki birkaç sene öncesinden bahsediyorum) ekran kartı ayarlarımda da bilgisayarın pil ve priz davranışları ile ilgili detaylı ayar mevcuttu.
Atlamadığıma eminim 2009'dan beri dizüstü bilgisayar kullanıyorum ve hiçbir şekilde bahsettiğimiz sorunu çözemedim. O yüzden bilgisayarımı hep şarjda kullanırdım.