Laptop satıp masaüstü alınır mı?

Amaç oyun oynamak ya da render/photo edit/video edit gibi işler ise masaüstü en doğru seçenek. Yalnız, bütçenizi çok iyi ayarlamanız gerekiyor ki bir yerden kısıp, laptoptakinden de kötü bir performans elde etmeyin.

Ben de yeni masaüstü topladım bu arada, Rog Strix laptopumu satıcam şimdi.

O işlemciyle bu ekran kartı darboğaz yapacağını düşünmüyorum ki darboğaz gibi bir şey söz konusuyda zaten Dual RX7600 alması çok daha iyi ROG STRIX'den çok daha iyi.

Kart ROG STRIX.
Anakartı RAM'leri az bir farkla yükseltilebilir.

Bence de öyle olabilir çünkü 200 TL daha fazla vererek çok daha iyisini alabilir RAM'de çok düşük kalmış sisteme göre Team t Force Vulcan alabilir ki bende bu akşam PC im 8 GB olduğu için RAM alacağım.

O işlemciyle bu ekran kartı darboğaz yapacağını düşünmüyorum ki darboğaz gibi bir şey söz konusuyda zaten Dual RX7600 alması çok daha iyi ROG STRIX'den çok daha iyi.

Bence de öyle olabilir çünkü 200 TL daha fazla vererek çok daha iyisini alabilir RAM'de çok düşük kalmış sisteme göre Team t Force Vulcan alabilir ki bende bu akşam PC im 8 GB olduğu için RAM alacağım.

Anakart ASUS Dragon B450 RAM'ler Team t Force Vulcan. 2x8.
SSD de Kingston 500 olabilir.

Nasıl?

@Prime777 sizin fikriniz nedir?

Biraz para koyup bunu alabilirim.

Alabilirsin.

GTX 1650 Monster Abra A5 v16.7 modelini kullanıyorum. Sizce bunu satıp 16-17k bütçeye bir bilgisayar alabilir miyim? Almam mantıklı olur mu? Laptop aldığıma pişmanım.

Normalde AMD ekran kartı sevmem ama bu kasa tam F/P bence bunu değerlendir. Oyun için ideal ve uygun bir kasa. Yukarıdaki kasalara göre daha üst bir ekran kartına sahip ayrıca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı