Laptop sıcaklıkları normalde kaç derecede olmalı?

Değerler normalmiş hocam. Ayrıca 82-83 gibi derecelerde stabil olarak takılmıyorsa (mesela anlık 83 sonra 75 derecede devam etmesi) sorun yok hele de bu havalarda normal. Ayrıca eğer yeni almadıysanız soğutma bloklarını temizlemenizi öneririm. Bir süre sonra toz blok çıkışını kapatıp hava akışını kesebiliyor.

25 günlük hocam ama bu laptap Excalibur G870 forumda bazı kişiler Excalibur alınmaz çok ısınıyor falan derken bazıları ısınma sorunu çözülmüş diyorlardı yani bir kumar oynadım ve kazandın😅anlamadığım neden böyle diyorlar önceki modelleri G770vs. Çok mu kötüydü insanlardansın ön yargı mı oluştu?

25 günlük hocam ama bu laptap Excalibur G870 forumda bazı kişiler Excalibur alınmaz çok ısınıyor falan derken bazıları ısınma sorunu çözülmüş diyorlardı yani bir kumar oynadım ve kazandın😅anlamadığım neden böyle diyorlar önceki modelleri G770vs. Çok mu kötüydü insanlardansın ön yargı mı oluştu?

Çok kötüydü hocam. Monster'da eskiden iyiydi F/P idi ama Clevo kasaya geçince işler bozuldu. Casper ile Monster ekranlı fırın üretmek için ant içmiş gibi laptop üretiyordu : D

Çok kötüydü hocam. Monster'da eskiden iyiydi F/P idi ama Clevo kasaya geçince işler bozuldu. Casper ile Monster ekranlı fırın üretmek için ant içmiş gibi laptop üretiyordu: D

Peki G870 nasıl hocam? Bu modeli Hepsiburada vb. sitelerdeki yorumlara bakarak aldım ve pişman değilim gayet iyi şu an God of War oynadım GTA 5 Metro Exodus oynadım hepsi neredeyse aynı derecelerdeydi bir de FPS sabitleyince iyice iyileşir dereceler ama F/P olan ve güzel olan cihazda bir anda Clevo kasa geçmek:) sanırım G870 yorumları biraz da Casper'dan ötürü böyle forumlarda Casper'a güven pek yok.

Peki G870 nasıl hocam? Bu modeli Hepsiburada vb. sitelerdeki yorumlara bakarak aldım ve pişman değilim gayet iyi şu an God of War oynadım GTA 5 Metro Exodus oynadım hepsi neredeyse aynı derecelerdeydi bir de FPS sabitleyince iyice iyileşir dereceler ama F/P olan ve güzel olan cihazda bir anda Clevo kasa geçmek:) sanırım G870 yorumları biraz da Casper'dan ötürü böyle forumlarda Casper'a güven pek yok.

Hocam ben "alın/alınır" şeklinde pek bir tavsiye göremedim ancak zaten artık almışsınız. Sıcaklıklarınızda iyi eğer başka bir şikayetiniz yoksa keyfini çıkartmaya bakın :)

Hocam ben "alın/alınır" şeklinde pek bir tavsiye göremedim ancak zaten artık almışsınız. Sıcaklıklarınızda iyi eğer başka bir şikayetiniz yoksa keyfini çıkartmaya bakın :)

Teşekkürler başka bir şikayetim yok gayet memnunum sadece insanlar neden ikiye ayrıldı diye merak ettim teşekkürler oyun fiyatları biraz daha düşse daha keyifli oluruz inşallah.

Senin cihazin Quanta olduğu için çok ısınmıyor lakin Excalibur burda da hata yaparak çok az ısınmaması için hava boşluğu bırakmış. Bundan dolayı fanların genel olarak diğer cihazlara göre daha fazla sesli. Ve evet senden önce Clevo olduğu için 100 derecelere kadar çıkıyordu.

Senin cihazin quanta olduğu için çok ısınmıyor lakin Excalibur burada da hata yaparak çok az ısınmaması için hava boşluğu bırakmış. Bundan dolayı fanların genel olarak diğer cihazlara göre daha fazla sesli. Ve evet senden önce Clevo olduğu için 100 derecelere kadar çıkıyordu.

Sizi forumda görmüştüm sizde almayı düşünüyordunuz aldınız mı? Fan sesi pek umurumda değil açıyorum tuboyu köklüyorum kulaklığın sesini sonuna kadar bitti gittti.

Yok ben Nitro tercih ettim. Fanın ayarlanmaması ve boşta 3000-4000 RPM dönmesi benim için büyük sorundu.

Yok ben Nitro tercih ettim. Fanın ayarlanmaması ve boşta 3000-4000 RPM dönmesi benim için büyük sorundu.

Hocam RPM'i pek bilmiyorum ama 3000 4000 RPM fan sesi çok çıkmaz mı bende duyulmuyor özellikle ofis modunda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı