Laptop Soğutucu Fan

Buyurunuz:
Ekran Alıntısı.JPG

Not: Klavyenin altında orta ve sağ tarafı.
Not: 50 db rahatsız eder mi? Rahatsız eder ise siz kaç db tavsiye edersiniz?

1.JPG
2.JPG
1.JPG
2.JPG


Yardım eden yok mu?
 
Bu kadar şey göndermen gerekmezdi sadece eski tip işlemcin varsa başka birşey önerecektim ama sende i serisi işlemci varmış.

Benim laptopun fanı son hızda çalıştığı için ve başka bir işlem daha uyguladığım için soğutucu kullanmıyorum, ses de rahatsız etmiyor.

Nerelerin ısındığını sormamdaki amaç, ısınan yere hava akımı yönlendirilmeli ki anlamı olsun. Seçimini buna göre yap. Ben kendi laptobuma alsam aşağıdakinden alırdım.

Amazon.com: Cooling Pad with 3 Fans for HP Pavilion Sleekbook: Computers & Accessories

Niye mi? Çünkü işlemci ve gpu sol orta-üstlerde, RAM tam ortada ve wireless kartı sağ üstlerde.
Bunlar çok daha fazla ısındığı için bu tip bir soğutucu seçerdim.
 
O sorunun cevabı sende, 50 db'den rahatsız olur musun ? :)
Ben ses takıntısı olan bir insan değilim.
Büyük fanlar daha az ses çıkarır, ufaklar daha fazla. Ama büyükler daha yavaş döner, ufaklar daha hızlı.
Alırken deneme şansın olabilir, bu konuda daha fazla birşey söyleyemeyeceğim.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı