sonsuzhayat
Hectopat
Yaklaşık 3 senedir belirttiğiniz şekilde kullanıyorum, bilgisayar için hiçbir sorun oluşturmadı.
Arkadaş yalan borcumuz mu var.Muhtemelen bunun sebebi bilgisayarın hafifçe yerden kesilmesi. Bir nevi havada durması.
Yalan söylüyorsun demedim. Sadece neden soğumuş olabileceğini söyledim.Arkadaş yalan borcumuz mu var?
Neden soğuduğunu ben zaten anlattım hurafelere gerek yokYalan söylüyorsun demedim. Sadece neden soğumuş olabileceğini söyledim.
Yalan soyluyorsun demiyor zaten. Dikkatli okuyun.Arkadaş yalan borcumuz mu var.
Okudum sayın avukatYalan soyluyorsun demiyor zaten. Dikkatli okuyun.
Herhangi bir açıklaman yok. Sadece düştü demişsin. Kasanın dışarısındaki birkaç dandik fan fazla işe yaramaz.Neden soğuduğunu ben zaten anlattım hurafelere gerek yok![]()
Ya arkadaş böyle önyargılı adamları çok seviyorum ya. Harikasın aynı kafada devam et hayataHerhangi bir açıklaman yok. Sadece düştü demişsin. Kasanın dışarısındaki birkaç dandik fan fazla işe yaramaz.
Birde fanları kapatıp ama soğutucunun üstünde tutup değerlere bakmanı tavsiye ederim. Çünkü arkadaşın yorumu hurafe değil doğru. Soğutuculardaki fanın pek bir etkisi yok genelde bilgisayarın altı boşa çıktığı için sıcaklık değerleri düşüyor.Neden soğuduğunu ben zaten anlattım hurafelere gerek yok![]()
Gerçekten garip bir insansın.Ya arkadaş böyle önyargılı adamları çok seviyorum ya. Harikasın aynı kafada devam et hayata![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.