Laptop soğutucuları işe yarıyor mu?

Laptopun alt kapağı çıkarsa bayağı fark eder.
Hocam anlıyorum da arka kapağı çıkarırsak nasıl sağlıklı bir şekilde koyalım bilgisayarı ? Ayrıca arka kapağı çıkarırsak havanın yönlendirilip çıkmasına gerek kalmaz, fanlardan direkt dışarıya atılır. O zaman bu ürüne de gerek kalmaz

İşlemci bir tık fazla. Cihaz kaç yıllık? Laptop soğutucusu kaliteli bir şey alırsanız fark ettiririr yine muazzam bir değişim olmaz ama yine de faydası olur. Ama en önemlisi cihazın kendi fanının temiz olması ve macunların sağlam olması isterseniz 20 tane soğutucu koyun altına en önemlisi cihazın kendi fanının temiz olması o çok fark ettirir.

Yakın zamanda cihaza bakım yaptınız mı?

Yakın zamanda cihaza bakım yaptınız mı?
Hayır. Cihazı 2. elden aldım zaten, yapmamamın nedeni biraz endişeliyim şuana kadar sadece SSD ve RAM değişimi yaptım o kadar, bilgisayarı geri toplayamamaktan korkuyorum. Bu arada ısı değerleri nasıl? Önceki mesajıma yazmış olmam lazım.

87 derece bir oyun laptopu için çok. Termal macunu yenilemenizin sorunu çözeceğini düşünüyorum

2019 model. Sessiz mod da var deneyip ekran görüntüsü atarım.

Hocam değerler düşündüğümden de biraz fazlaymış

Sessiz Mod;

Performans Modu;

Nasıl yapabilirim? Yardımcı bir video var mı bir de termal macunu nereden temin edebilirim?
Yardımcı videolar internette her yerde var. Termal macunu heryerden alabilirsiniz. Daha önce hiçbir tecrübeniz olmadıysa tavsiye etmiyorum bu arada.

Şuan ki ısısı için soruyorum cihazın modeli nedir?. Güzel bir soğutma istiyorsan 2 tane fan alıp cihazın hava aldığı yerlere koyabilirsin en etkili şekilde o soğutur tabi oda ekstrem bir örnek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…