Laptop soğutucuları işe yarıyor mu?

Hocam bende de Forza açtığımda eğer cihazı performans moduna alırsam işlemci ortalama 87, ekran kartı 75 derece oluyordu gerekir mi diye bakıyordum da sanırım gerekmiyormuş. Teşekkürler.

Laptopta üç tane ızgara var. 2 tanesi arkada, bir tanesi sağda. Hepsinin önü açık, yine de sorun olur mu?

İşlemci bir tık fazla. Cihaz kaç yıllık? Laptop soğutucusu kaliteli bir şey alırsanız fark ettiririr yine muazzam bir değişim olmaz ama yine de faydası olur. Ama en önemlisi cihazın kendi fanının temiz olması ve macunların sağlam olması isterseniz 20 tane soğutucu koyun altına en önemlisi cihazın kendi fanının temiz olması o çok fark ettirir.

Hayır. Cihazı 2. elden aldım zaten, yapmamamın nedeni biraz endişeliyim şuana kadar sadece SSD ve RAM değişimi yaptım o kadar, bilgisayarı geri toplayamamaktan korkuyorum. Bu arada ısı değerleri nasıl? Önceki mesajıma yazmış olmam lazım.
87 derece bir oyun laptopu için çok. Termal macunu yenilemenizin sorunu çözeceğini düşünüyorum

İşlemci bir tık fazla. Cihaz kaç yıllık? Laptop soğutucusu kaliteli bir şey alırsanız fark ettiririr yine muazzam bir değişim olmaz ama yine de faydası olur. Ama en önemlisi cihazın kendi fanının temiz olması ve macunların sağlam olması isterseniz 20 tane soğutucu koyun altına en önemlisi cihazın kendi fanının temiz olması o çok fark ettirir.
2019 model. Sessiz mod da var deneyip ekran görüntüsü atarım.

Hocam değerler düşündüğümden de biraz fazlaymış :(

Sessiz Mod;

1672856740602.png

Performans Modu;

1672856799893.png

Şuan ki ısısı için soruyorum cihazın modeli nedir?. Güzel bir soğutma istiyorsan 2 tane fan alıp cihazın hava aldığı yerlere koyabilirsin en etkili şekilde o soğutur tabi oda ekstrem bir örnek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı