Laptop SSD'si H510MH/E sisteme nasıl takılır?

Laptoptaki SATA SSD'mi Biostar H510MH/E 2.0 anakartlı masaüstü bilgisayarıma nasıl takarım? Bilgisayarın içinde sadece takılmış olan SSD bağlıydı ve ben bir tane daha SSD bağlayabilmek için başka bir kablo göremedim. Nasıl takacağım konusunda bir video veya rehber var mı?

Kasanın içi şu an bu şekilde. Ne yapmam lazım?

SATA 2 / SATA 3 yazan slota o kablonun 1 ucunu tak diğerine diğer ucunu. Diğer SSD de takılı olan kablodan kasanın arkasında çok var. Onlardını birini kendi SSD ne tak. Çalışır.

SATA 2 / SATA 3 yazan slota o kablonun 1 ucunu tak diğerine diğer ucunu. Diğer SSD de takılı olan kablodan kasanın arkasında çok var. Onlardını birini kendi SSD ne tak. Çalışır.
O kabloları nasıl çıkaracağımı anlamadım. Bunun için direkt anakartı falan mı çıkarmam gerekiyor? Umarım bu şekilde değildir.

Yok. YouTube yaz SSD takma diye çıkar videolar. Çok basit takması.
O arkadaki kabloları buldum kasanın diğer tarafını açıp fakat fazla kablolar toplanmış bir şey ile ve çekmeye çalıştığımda diğer bağlı kablolar hareket ettiği için korktum açıkçası. Nasıl yapacağım bilmiyorum.

O arkadaki kabloları buldum kasanın diğer tarafını açıp fakat fazla kablolar toplanmış bir şey ile ve çekmeye çalıştığımda diğer bağlı kablolar hareket ettiği için korktum açıkçası. Nasıl yapacağım bilmiyorum.

Sizde GameGaraj'dan aldınız sanırım. Benimki de öyleydi orada kabloları toplayan bir aparat var onu açın ve kablolar açıldıktan sonra deneyin.

Evet o şekilde bende de. O aparatı çıkardığımda tekrar takabilirim değil mi? Bir de SSD'yi monte etmesem de olur mu? Sadece koysam?

Monte etmesen olur. O paratı çıkarınca işlevi gidiyor onun. Ben evde aynısından vardı onu taktım yerine.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı