Laptop standı önerisi

Slayer2021

Hectopat
Yer
Ludwigsburg, Deutschland
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı ürünü satın aldım. Yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. Hafifliği ve kaydırmazlığı konusunda iyi olduğunu söyleyebilirim. ASUS TUF laptop koyuyorum ve rahatsız edecek bir sıkıntı yaşamadım. Bir ayar bacağı daha kısa geldi, o yüzden laptopa dokunursan hafif sallanıyor. Ekstra klavye ve fare ile kullanıcağın için bu sallanma olmaz. Bence alınabilir bir ürün.

Sizce alınır mı? Yoksa biraz daha para koyup başka bir şey mi alayım?

Isı olarak ben bir fark görmedim, masam dar olduğu ve monitör kullandığım için laptop sığmıyordu o yüzden aldım. Ben şahsen memnunum işimi fazlası ile gördü.

Aynı ürünü satın aldım. Yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. Hafifliği ve kaydırmazlığı konusunda iyi olduğunu söyleyebilirim. ASUS TUF laptop koyuyorum ve rahatsız edecek bir sıkıntı yaşamadım. Bir ayar bacağı daha kısa geldi, o yüzden laptopa dokunursan hafif sallanıyor. Ekstra klavye ve fare ile kullanıcağın için bu sallanma olmaz. Bence alınabilir bir ürün.

TUF'un alt kapak tasarımı sebebi ile cihaz kendi kendine bir miktar manivela zaten yapıyor. Lenovo ile denediğimde bu sorunda ortadan kalktı.

Bu tarz şeyler 15.6 ve üstü laptoplar için pek uygun değil. Ben bu tarz bir şey aldım hem güzel duruyor hem taşıması pratik.

1740992763751.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı