Laptop touchpad'e sıvı dökülmesi sorun yaratır mı?

hostpistolxd

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımın yalnızca touchpadine çok az ama gerçekten 1 ML gibi bir ayran döküldü hemen PC'yi kapatıp touchpadi kuruladım. Sorun çıkar mı?

Eklemeyi unuttum bilgisayarı tersde çevirdim.

Bilgisayarımın yalnızca touchpadine çok az ama gerçekten 1 ML gibi bir ayran döküldü hemen PC'yi kapatıp touchpadi kuruladım. Sorun çıkar mı?

İçeri girmediyse bişey olmaz. Ama içine girdiyse devrelere ulaşıp ulaşmadığı kontrol edilmeli ve ulaşmışsa devre temizlenmeli.

Ayrıca laptop a birşey dökülünce laptop kapatıp şarj aletini çıkartmak yetmez. Pilide sökmek gerekir. Bilgi olsun diye yazdım.

İçeri girmediyse bir şey olmaz. Ama içine girdiyse devrelere ulaşıp ulaşmadığı kontrol edilmeli ve ulaşmışsa devre temizlenmeli.

Ayrıca laptop a bir şey dökülünce laptop kapatıp şarj aletini çıkartmak yetmez. Pilide sökmek gerekir. Bilgi olsun diye yazdım.

İçine çok az dediğim gibi 1ML belki de çok daha az 1 damla girdi içine ince bir şeyle temizledim ve ters çevirdim.

İçine çok az dediğim gibi 1ML belki de çok daha az 1 damla girdi içine ince bir şeyle temizledim ve ters çevirdim.

Ben neredeyse yarım bardak su dökmüştüm hem de havalandırma yeri ve şarj bitişiğinden. Şarj deliğinden su akıyordu yan çevirdiğimde. Açılmıyordu. Bilgisayarcıya götürdüm 500 istedi evde ara sıra o bölgeyi kurutuyordum 2 hafta sonra şarj olmaya başladı düzeldi.

Bende zamanında yaşamıştım benim hızlıca yapmama ragmen bazı harflerde kısa devre olmuştu bilgisayarcıya goturmekte fayda var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı