Merhaba arkadaşlar. Toshiba Satellite Click mini 2'si 1 arada tablet PC kullanıyorum. Boot ekranından USB'yi seçiyorum ama format ekranı gelmiyor, tekrar Windows açılıyor. Rufus, Windows USB tooler falan ikisini de denedim olmuyor. BIOS ekranımın resmini aşağıya bırakıyorum, sadece 3 tane ayar var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Belki bilgisayar eskidir ve UEFI desteklemiyordur. UEFI olarak değil, Rufus'da UEFI kısmında farklı bir seçenek daha olacak. Onu seçin ve yazdırın. Bakalım olacak mı?
Konu sahibi UEFI/BIOS'unun fotoğrafını atmış. UEFI/BIOS üzerinde gördüğünüz gibi "Secure Boot" var. Secure Boot özelliği legacy BIOS'larda yok. Fotoğraftan en azından bu bilgiyi anlayabilirsiniz.
Bu sorun daha çok "Hızlı Başlatma" kaynaklı görünüyor.
Belki bilgisayar eskidir ve UEFI desteklemiyordur. UEFI olarak değil, Rufus'da UEFI kısmında farklı bir seçenek daha olacak. Onu seçin ve yazdırın. Bakalım olacak mı?
Konu sahibi UEFI/BIOS'unun fotoğrafını atmış. UEFI/BIOS üzerinde gördüğünüz gibi "Secure Boot" var. Secure Boot özelliği legacy BIOS'larda yok. Fotoğraftan en azından bu bilgiyi anlayabilirsiniz.
Bu sorun daha çok "Hızlı Başlatma" kaynaklı görünüyor.