Laptop ve bilgisayar almak mı, laptop alıp monitöre bağlamak mı?

haydaaaa

Femtopat
Laptopu taşınılabilirliği dolayısıyla almam şart. Bilgisayarı ise oyun ve film için istiyorum. Bilgisayarın yapabileceklerini laptop yapar mı yoksa "Bilgisayara illaki ihtiyaç duyarsın." dersiniz? Bilgisayar ve laptopa ayırdığım bütçenin tamamını laptopa ayırmak söz konusu. Teşekkürler. (Laptop olarak bütçemin tamamını ayırırsam Acer Aspire 5, yarısını ayırırsam Ryzen 3 3200U düşünüyorum. Önerilere açığım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçem 750 pound. 6500 TL filan ediyor ama vergilerle bilmem.
Masaüstü almanı öneririm o fiyat cıvarında düşük seviyeli giriş gaming laptop bulursun o da 1 2 sene işini görür hem ısınır hem çok fazla sorun çıkarır uğraştırır masraf çıkartır upgrade imkânı da sunmaz laptoplar bütçen kaliteli bir masaüstü için gayet yeterli rtx 2060 bir sistem topla ve 6 sene boyunca arkana yaslan kafan rahat oyunlarını oyna. Gaming laptop pişmanlıktır sakın yanaşma.

Masaüstü almanı öneririm o fiyat cıvarında düşük seviyeli giriş gaming laptop bulursun o da 1 2 sene işini görür hem ısınır hem çok fazla sorun çıkarır uğraştırır masraf çıkartır upgrade imkânı da sunmaz laptoplar bütçen kaliteli bir masaüstü için gayet yeterli rtx 2060 bir sistem topla ve 6 sene boyunca arkana yaslan kafan rahat oyunlarını oyna. Gaming laptop pişmanlıktır sakın yanaşma.
Öyle mi dersiniz? O halde sıkıp dişi tabletle idare edeceğiz taşınılabilirlik gerektiren işleri. Sağolun yardımınız için.

Bütçem 750 pound. 6500 TL filan ediyor ama vergilerle bilmem.

Ürünü nereden alacaksınız? Bir de oyun da oynuyorum dediniz ama bilgisayarı yoran oyunlar oynamıyorsanız Ultrabook almanız daha iyi olur. Daha detaylı bilgi verirseniz daha mantıklı tavsiyelerde bulunabiliriz.

İngiltere'de yaşıyorsunuz sanırım orada 2060 Super'li sistem toplarsınız büyük ihtiimal.
Vatan veya ıtopya da rtx 2060lü hazır sistem bulabilir bütçesi gayet iyi 6500 tl

Ürünü nereden alacaksınız? Bir de oyun da oynuyorum dediniz ama bilgisayarı yoran oyunlar oynamıyorsanız Ultrabook almanız daha iyi olur. Daha detaylı bilgi verirseniz daha mantıklı tavsiyelerde bulunabiliriz.
Şimdi ben çok oyun oynayan bir insan değilim hatta uzun zamandır oynamıyorum bile en son arkadaşlarla arada BF1 Multiplayer giriyordum o da baya baya bir yorucu bir oyundur herhalde. Yani özetle oynayacağım oyunlar en güncel multiplayer oyunlar diyebiliriz. Taşınılabilir bir laptopa önem veriyorum çünkü dışarıda halletmem gereken işlerim oluyor. Tabletim var evet. İşlerimi de yerine getiremeyecek kadar eski değil ama gittikçe eskidiği için kullanımı zorlaşıyor ve bende rahat bir laptopa geçmeyi düşünüyordum. Ama anlaşılan laptop gerçekten sıkıntılı bir şey ve bilgisayar bütçeme ortak olursa ne o laptoptan hayır gelir ne de o bilgisayardan. O yüzden ne yapıp ne edip tablet ile idare edeceğiz bir süre yapacak bir şey yok. Film izlerken ise görüntü kalitesine çok önem veriyorum ancak zaten önceki sistemimden kalan Ultra HD bir monitörüm olduğundan o söz konusu değil.

6500 liraya Türkiye piyasasında GTX 1650 ekran kartlı gaming laptoplar mevcut ve bu ekran kartı ile yeni oyunları orta-yüksek ayarlarda akıcı şekilde oynayabilirsiniz ama bu fiyata tabi ki de çok daha iyi bir masaüstü sistem toplanır. Burada seçiminizi sağlayan şey ''evim dışında da oyun oynar mıyım?'' sorusunun cevabı. Evet ise gaming laptop alırsınız; hayır ise arkadaşların da dediği gibi tabletinizi daha güncel bir tablet ile değiştirip oyun için de bu fiyata güzel bir kasa toplarsınız (ya da hazır kasa alırsınız).

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı