Laptop vs. Masaüstü

Laptopların F/P ürünü olmadigini anlamıyorsun bu benim sorunum değil. Aynı sistem de laptop ve PC arasındaki fark bariz. Siz hala bana yok çağ atladı falan deyip bunu savunuyorsanız, sorun sizdedir. Aynı sistemde Valorant oyununda laptop: 90 masaüstü: 180 FPS alıyor arkadaşım ve bu yeni nesil bir sistem.
İyi Sosyal'ler. İyi sosyaller.

Belliki tek kanal RAM var cihazda ancak anlamak istemiyorsunuz.
MX450 bile çift kanal RAM ile kullanıldığı zaman 150-200FPS verebiliyor. (Valorant)

Neyse anlamak size kalmış ancak takıldığım konu neden sürekli "😂" atıyorsunuz anlamadım?

Eğer yanlış varsa düzgünce söyleyin ancak dediklerimde yanlış bir durum yok, 2018 yılında kalmışsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Belliki tek kanal RAM var cihazda ancak anlamak istemiyorsunuz.
MX450 bile çift kanal RAM ile kullanıldığı zaman 150-200FPS verebiliyor. (Valorant)

Neyse anlamak size kalmış ancak takıldığım konu neden sürekli "😂" atıyorsunuz anlamadım?

Eğer yanlış varsa düzgünce söyleyin ancak dediklerimde yanlış bir durum yok, 2018 yılında kalmışsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Masaüstünde çift kanal yok değil mi ?
O dediğin ekran kartına değil işlemciye bağlı bir oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı