crexy.ee Decipat Dizüstü Cerrahı Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 2.930 Çözümler 5 27 Kasım 2024 #41 SymesLORD dedi: 12binden yukarı teklif almadım daha. Sağ olun Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam iyi günler diliyorum. 12-17 arası gider belki max 17 18 gider zar zor Bütçeniz varsa yazın hocam laptop önerelim.
SymesLORD dedi: 12binden yukarı teklif almadım daha. Sağ olun Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam iyi günler diliyorum. 12-17 arası gider belki max 17 18 gider zar zor Bütçeniz varsa yazın hocam laptop önerelim.
S SymesLORD Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 559 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600x 4.6ghz Asus Rtx 3060 dual o.c 16gb ram Deep cooler 240mm sıvı soğutma Fsp 750w psu Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Kasım 2024 #42 crexy.ee dedi: Rica ederim hocam iyi günler diliyorum. 12-17 arası gider belki max 17 18 gider zar zor Bütçeniz varsa yazın hocam laptop önerelim. Genişletmek için tıkla... Bakalım.
crexy.ee dedi: Rica ederim hocam iyi günler diliyorum. 12-17 arası gider belki max 17 18 gider zar zor Bütçeniz varsa yazın hocam laptop önerelim. Genişletmek için tıkla... Bakalım.
crexy.ee Decipat Dizüstü Cerrahı Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 2.930 Çözümler 5 27 Kasım 2024 #43 SymesLORD dedi: Bakalım. Genişletmek için tıkla... Bütçen olduğu zaman max rakamı söyle dostum sana iyisinden bi laptop önerelim.
SymesLORD dedi: Bakalım. Genişletmek için tıkla... Bütçen olduğu zaman max rakamı söyle dostum sana iyisinden bi laptop önerelim.
S SymesLORD Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 559 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600x 4.6ghz Asus Rtx 3060 dual o.c 16gb ram Deep cooler 240mm sıvı soğutma Fsp 750w psu Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Kasım 2024 #44 crexy.ee dedi: Bütçen olduğu zaman Max rakamı söyle dostum sana iyisinden bir laptop önerelim. Genişletmek için tıkla... Niyetim Lenovo LOQ modelinden almak. Ama tabii bir dönüş yaparım size de teşekkür ederim crexy.ee dedi: Bütçen olduğu zaman max rakamı söyle dostum sana iyisinden bi laptop önerelim. Genişletmek için tıkla... Selam dostum. Laptop için bir bütçe ayırdım. Yeni bir konu açacağım. Yardımcı olursan sevinirim. Son düzenleme: 28 Kasım 2024
crexy.ee dedi: Bütçen olduğu zaman Max rakamı söyle dostum sana iyisinden bir laptop önerelim. Genişletmek için tıkla... Niyetim Lenovo LOQ modelinden almak. Ama tabii bir dönüş yaparım size de teşekkür ederim crexy.ee dedi: Bütçen olduğu zaman max rakamı söyle dostum sana iyisinden bi laptop önerelim. Genişletmek için tıkla... Selam dostum. Laptop için bir bütçe ayırdım. Yeni bir konu açacağım. Yardımcı olursan sevinirim.