fiyat iyi idael satılır umarım yakın sürede.Umarım yasak değildir diyerekten bırakıyorum.
fiyat iyi idael satılır umarım yakın sürede.Umarım yasak değildir diyerekten bırakıyorum.
Fiyat iyi idael satılır umarım yakın sürede.
ileride iki ekran olarak kullanıcaksan kullan yoksa açıklamaya yaz ilanın.Umarım. 165Hz Monitörü fiyata dahil edip etmemek arasında gidip geliyorum. Samsung Odyssey G3 165 Hz 1ms 24 inçlik bir monitörüm var oda sorunsuz.
İleride iki ekran olarak kullanıcaksan kullan yoksa açıklamaya yaz ilanın.
İleride iki ekran olarak kullanıcaksan kullan yoksa açıklamaya yaz ilanın.
Bekleyin aradan uzun zaman geçerse satılmazsa fiyatı indirirsin.28binin içine dahil edilir mi sizce? Bir tarafım edilir bir tarafım edilmez diyor kararsız kaldım.
Şaka gibi 2. el alım satım yerlerine sistemi attığım zaman hepsi 12K fiyat veriyor![]()
Bekleyin aradan uzun zaman geçerse satılmazsa fiyatı indirirsin.
Bende bu yüzden pek sevmiyorum masaüstü ama performans'I iyi oluyor,konuş babanla halledebilirsen hallet dostum..Ne kadar geç satar isem o kadar geç üniversiteye hazırlanmaya başlarım. Bilmiyorum babamı ikna edebilir isem hemen bir laptop alsın. Sonra satılınca parasının tamamını veririm.
Bende bu yüzden pek sevmiyorum masaüstü ama Performans'I iyi oluyor, konuş babanla halledebilirsen hallet dostum.
Zaten masaüstü bilgisiyarlar alınıp ikinci el sarıldıktan sonra değerleri çok düşüyor elinizde bütçeniz var ise laptop alın,yok hocam ne rahatsızlığı estağfurullah.Hocam sizi de amma rahatsız ettim kusura bakmayın. Bu bilgisayar piyasasına ne olmuş böyle? 7 ay önce 32bine topladığım 3060 sistem, şimdi 25 binlere 4060'lı sistemler var. Fiyatı amma düşüreceğim gibi duruyor ya da hiç satmayacağım gerçekten.
Zaten masaüstü bilgisayarlar alınıp ikinci el sarıldıktan sonra değerleri çok düşüyor elinizde bütçeniz var ise laptop alın, yok hocam ne rahatsızlığı estağfurullah.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.