Laptop vs masaüstü

Baneta

Centipat
Ben lise 2 öğrencisiyim. Yani 2 3 sene sonra üniversite var. Laptop mu almalıyım yoksa masaüstü alıp kullan at mı yapmalıyım? Masaüstünde 6 K monitör dahil bütçem var.
Laptopta 8.5 K.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an elinizdeki bilgisayarla idare etmeye çalışın bence. Ben de aynı durumdayım, toplayacak param var fakat 2 sene sonra üniversiteye gideceğim için toplamıyorum.

Elinizdeki bilgisayar ihtiyaçlarınızı görmüyorsa da laptop alın bence. Toplama bilgisayar daha performanslı olur fakat satmak istediğiniz zaman satıp satamayacağınız belli olmaz.

Eğer ayrı eve çıkmayı düşünüyorsan masaüstü alabilirisin fakat laptop sunumlar için falan yine lazım olabilir ama yurtda kalacaksan %100 laptop almanı öneririm 2 yıl içinde doların ne olacağı belli değil şimdi alırsan pişman da olabilirsin tam aksine çok kara da geçmiş olabilirsin tamamen senin tercihin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı