Laptop vs Masaüstü

Apu sistem nedir oynadığım 2 oyun var LoL ve Valorant dostum bana bu oyunları 3 yıl daha oynatsın sonra babam 15000 20000 tl gibi bir laptop alacak.3 yıl daha götürsün beni yeterki.

APU sistem nedir oynadığım 2 oyun var LoL ve Valorant dostum bana bu oyunları 3 yıl daha oynatsın sonra babam 15000 20000 TL gibi bir laptop alacak. 3 yıl daha götürsün beni yeter ki.

APU sistem ekran kartı yerine işlemciyi kullanan sistem sana böyle söyleyebilirim sana tavsiyen internetten bak anakartının desteklediği en son APU işlemciyi alman ve 8 GB RAM'ini satım yerine 16 GB Dual kit RAM alman. Ayrıca ekran kartını da çıkarman.
Amma ve lakin ki dediklerimle beraber 3000 TL'ye ancak 70 80 FPS alabilirsin 10000 TL bütcem var demiştin İtopya'nın RTX 2060'lı bir kampanya sitemi vardı kampanya bitmediyse onu hemen al derim.

Dostum en iyisi laptop almak çünkü 2000 tl de ayriyetten monitöre vericektim.Bana 5000 e patlayacaktı bi laptop alır kurtulurum.Tavsiyen için teşekkürler dostum yani bu sisteme yatırım yapmak ölü yatırım yapmak olur.

Tamamdırr geldim.Başliyim en iyisi.
Anakart:msi b150m pro-vdh
İşlemci:İ5 6402P
Ram:G Skill RipjawsV F4-2400C15-8GVR
Ekran kartı:Amd radeon r7 240
120 gb ssd
1tb hdd
Dostum öncelikle şunu merak ediyorum bu sistem iyi bir sistem mi ?
Bu sistemi nasıl güncelleyebilirim ?
Bu bilgisayarın özellikleri düşük, bunu yükseltmek yerine yeni bir laptop ya da masaüstü bilgisyar alabilirsiniz. Zaten bütçenizin 10000TL olduğunu söylemişdiniz, gayet güzel bir şey alabilirsiniz. Eskisini de satarsınız eline para geçer.

Bu bilgisayarın özellikleri düşük, bunu yükseltmek yerine yeni bir laptop ya da masaüstü bilgisyar alabilirsiniz. Zaten bütçenizin 10000TL olduğunu söylemişdiniz, gayet güzel bir şey alabilirsiniz. Eskisini de satarsınız eline para geçer.
Haklısınız bende ona karar verdim herşey için teşekkürler :).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı