Laptop yan ekran olmuyor

Duches21

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar HDMI kablosu ile laptopu monitörüme bağladım ancak ana ekran olarak laptopun ekranını yansıtıyor yani monitörüme laptopun ekranı yansıyor. Benim isteğim ise monitörümü ana ekran yapıp laptopa yansıtmak. Ayarlardan ana ekran olarak monitörümü ayarlasam da olmuyor. Güncellemelerin hepsi tam. Nasıl düzeltebilirim bu durumu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptoplardaki HDMI'lar çıkıştır giriş değil. Bu dediğiniz benim bildiğim olmaz.

Arkadaşlar HDMI kablosu ile laptopu monitörüme bağladım ancak ana ekran olarak laptopun ekranını yansıtıyor yani monitörüme laptopun ekranı yansıyor. Benim isteğim ise monitörümü ana ekran yapıp laptopa yansıtmak. Ayarlardan ana ekran olarak monitörümü ayarlasam da olmuyor. Güncellemelerin hepsi tam. Nasıl düzeltebilirim bu durumu?
Windows tuşu+p’ye basıp uzatı seçmen lazım

Windows tuşu+p’ye basıp uzatı seçmen lazım
Dediğini yaptım ancak hiçbir şekilde monitörümü leptoba yansıtamadım.

Evet bilginiz doğru ama görüntü geçer laptoptan monitöre. Laptop çıkış monitör giriştir.
Dediğin gibi leptop ana ekran olarak monitöre yansıyor ancak monitör ana ekran olarak leptoba yansımıyor.

Dediğini yaptım ancak hiçbir şekilde monitörümü leptoba yansıtamadım.

Dediğin gibi leptop ana ekran olarak monitöre yansıyor ancak monitör ana ekran olarak leptoba yansımıyor.
Görüntüyü laptop üzerinden aldığın için monitörüne aktarabilirsin. Monitöründen görüntü alamazsın ki laptop'a yansıtabilesin. Farklı bir bilgisayardan aldığın görüntüyü de laptop'a yansıtamazsın. Ne yapmak istediğini biraz daha detaylı anlatır mısın?

Görüntüyü laptop üzerinden aldığın için monitörüne aktarabilirsin. Monitöründen görüntü alamazsın ki laptopa yansıtabilesin. Farklı bir bilgisayardan aldığın görüntüyü de laptopa yansıtamazsın. Ne yapmak istediğini biraz daha detaylı anlatır mısın?

Demek istediğim leptopum boşta duruyor ve onu değerlendirmek istedim. Genellikle insanlar çift monitör kullanıyor ya bende 2. ekran olarak leptopumu kullanmak istedim yan ekran gibi.Ancak ana ekran olarak leptop'u algılayıp istediğimin tam tersine leptop'u monitöre yansıtıyor.

Demek istediğim leptopum boşta duruyor ve onu değerlendirmek istedim. Genellikle insanlar çift monitör kullanıyor ya bende 2. ekran olarak leptopumu kullanmak istedim yan ekran gibi.Ancak ana ekran olarak leptop'u algılayıp istediğimin tam tersine leptop'u monitöre yansıtıyor.
Kablo kullanarak böyle bir şey yapman mümkün değil.

Sakin olup düzgün bir Türkçe ile anlatır mısın? 1) laptobu monitöre bağlayıp laptop ekranını 2.monitör olarak mı ayarlamak istiyorsun?
2) bu laptop ekranını, başka bir bilgisayar için ikincil ekrana mı dönüştürmek istiyorsun?
Sormaya çalıştığın hangisi?

Sakin olup düzgün bir Türkçe ile anlatır mısın? 1) laptobu monitöre bağlayıp laptop ekranını 2.monitör olarak mı ayarlamak istiyorsun?
2) bu laptop ekranını, başka bir bilgisayar için ikincil ekrana mı dönüştürmek istiyorsun?
Sormaya çalıştığın hangisi?
Masaüstü bir bilgisayarım var ve haliyle ona bağlı bir monitörüm.Bir de leptopum var boşta duran.Onu masaüstü bilgisayarımın monitörüne bağlamak istiyorum yan ekran olarak.Ancak ana ekran olarak leptop'u algılıyor.2. Olanı kastediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı