Laptop yükte 95 derece oluyor

warkesier34

Centipat
Daha fazla  
Esenlikler, laptopum tamire 2022'de gitti 3 yıldır hiç içini açmadım. Son 1 aydır laptop her şeye çok ısınıyor yeniden başlatırken ekran beyaz çizgi oluyor, bekleyince geçiyor. Neden isiniyor? Minecraft falan denedim 95 derece gosteriyor ama elimi koyamıyorum, o kadar sıcak. Ne yapmam lazim?

Sorunun cevabını sen vermişsin gibi, ne dersin? 3 yıldır hiç içini açmamışsın. Cihazın macunları kurumuştur, fanlar tozlanmıştır. Sorunun çözümü basit, bakım yapmak.

Termal macun değişme kaç para olur bende de çok ısınma mevcut.
Termal macundan çok termal ped öneririm. Daha uzun ömürlü ve daha etkili oluyor laptoplarda. Ayrıca laptoplarda termal macunlar pump out yapabiliyor. Geçenlerde Thermalright Heilos termal pedi 200 TL civarındaydı, stoklar bitti diye hatırlıyorum yakında yenilenir.

Termal macun değişme kaç para olur bende de çok ısınma mevcut.
Esenlikler, laptopum tamire 2022'de gitti 3 yıldır hiç içini açmadım. Son 1 aydır laptop her şeye çok ısınıyor yeniden başlatırken ekran beyaz çizgi oluyor, bekleyince geçiyor. Neden isiniyor? Minecraft falan denedim 95 derece gosteriyor ama elimi koyamıyorum, o kadar sıcak. Ne yapmam lazim?

Güzel temiz güvenilir işini titiz yapak bir tanıdık veya dediğim gibi güvenilir bir bilgisiyar işletmecise götür herşeyi max 3 bin TL ye yapar hocam

Termal macundan çok termal ped öneririm. Daha uzun ömürlü ve daha etkili oluyor laptoplarda. Ayrıca laptoplarda termal macunlar pump out yapabiliyor. Geçenlerde Thermalright heilos termal pedi 200 TL civarındaydı, stoklar bitti diye hatırlıyorum yakında yenilenir.

PTM 7958 sp öneririm pump out 0 bunda. Termal macun da değil zaten faz değişimli macun bu. 6 ay gibi bir süredir laptopumda hiçbir performans kaybı olmadı.

PTM 7958 sp öneririm pump out 0 bunda. Termal macun da değil zaten faz değişimli macun bu. 6 ay gibi bir süredir laptopumda hiçbir performans kaybı olmadı.
PTM7950 faz değişimli termal ped aslında, macunla alakası yok. Tek sıkıntısı ülkemizde bulunmaması.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı