Laptopa 2 farklı SSD takıp birleştirme

alisaid66

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, laptopuma takmak için 1TB M.2 SSD aldım, laptopun 2 farklı M.2 girişi var ilki zaten doluydu ikinciye ise yeni aldığım SSD'yi taktım. İkisini de aynı birimde birleştirmek mümkün mü? Yani C ve D disklerini sadece C diskinde birleştirebilir miyiz?
Bir diğer sorunum ise D diski hala tanımlanmamış olması yani D diskini herhangi bir şekilde kullanamıyorum. Ancak diskler görüldüğü üzere gözüküyor.

1736969241050.png

1736969319009.png

1736969390385.png

Laptop marka model Monster Tulpar T7 v20.7
SSD marka model C: Solidgim pfknu010zt 1TB D: Kingston snv3s 1TB.

Hallettim yanıtlarınız için teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 1736969199066.png
    1736969199066.png
    44,2 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Öncelikle C ve D diskini tek bir disk olarak gösteremezsiniz çünkü ne mantıksal nede yazılımsal olarak mümkün değildir. Ayrıca disk yönetiminden D diskine sağ tıklayıp bölümü/diski sile basın ve sonrasınbda tekrardan sağ tıklayıp yeni birim/bölüm oluştur yazısına tıklayın, İleri İleri diyip ilerleyin ve sonrasında tekrardan kullanmayı ve içine dosya atmayı deneyin olmazsa tekrardan yazın

Disk üzerinde bitlocker ile şifreleme işlemi bile yapılmış, nasıl görünmüyor olabilir?
Şifreli halde iken boş mu dolu mu olduğu da anlaşılmaz.

Son düzenleme:
Öncelikle C ve D diskini tek bir disk olarak gösteremezsiniz çünkü ne mantıksal ne de yazılımsal olarak mümkün değildir. Ayrıca disk yönetiminden D diskine sağ tıklayıp bölümü/diski sile basın ve sonrasınbda tekrardan sağ tıklayıp yeni birim/bölüm oluştur yazısına tıklayın, ileri ileri deyip ilerleyin ve sonrasında tekrardan kullanmayı ve içine dosya atmayı deneyin olmazsa tekrardan yazın.

İçine dosya alıp silebiliyorum ancak Steam gibi yerlerden bir şey indiremiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı