Sizden istediğim 2 monitor alırsam ekran kartım yükselir mi?
Nasıl bir yükselme?
RAM fırlat RAM'in de yükselsin.
Olmaz tabii ki.
Açtırmaz. Eğer ki monitörü bağladıktan sonra oyunlarda çözünürlük yükseltirsen FPS düşer bile.mesela atıyorum gta 5 de 50 fps alıyorsam 60 cıkar mı yada daha fazlası veya söyle ekran kartı yüzünden acamadıgım oyun olursa actırır mı gibi
Ben anlatamadım özür dilerim ya.mesela atıyorum gta 5 de 50 fps alıyorsam 60 cıkar mı yada daha fazlası veya söyle ekran kartı yüzünden acamadıgım oyun olursa actırır mı gibi
anlamadım
Mesela atıyorum GTA 5 de 50 FPS alıyorsam 60 cıkar mı ya da daha fazlası veya söyle ekran kartı yüzünden acamadıgım oyun olursa actırır mı gibi.
İkinci monitörün çözünürlüğü düşük ise biraz fps artarAçtırmaz. Eğer ki monitörü bağladıktan sonra oyunlarda çözünürlük yükseltirsen FPS düşer bile.
Ben anlatamadım özür dilerim ya.
Fazla basit anlatım.Hocam, ekran kartı ile ekran aynı şey değil. Eğer ki görseldeki gibi bir şey takmicaksaniz yukselmez fps.
2 monitör bağlayacakmış zaten elbet çözünürlük yüksek olur yoksa niye monitör taksın ki.Hocam, ekran kartı ile ekran aynı şey değil. Eğer ki görseldeki gibi bir şey takmicaksaniz yukselmez fps.
İkinci monitörün çözünürlüğü düşük ise biraz fps artar
Hayır anlamadığım 2 monitör takılırsa ekran kartı yükselir mi ne demekFazla basit anlatım.
2 monitör bağlayacakmış zaten elbet çözünürlük yüksek olur yoksa niye monitör taksın ki.
Hucam 1 laptop daha alsak RAM yükselir mi FPS artar mı?Hayır anlamadığım 2 monitör takılırsa ekran kartı yükselir mi ne demek![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.