Laptopa 2 monitör takılırsa ekran kartı yükselir mi?

Heh? Nasıl olacak hocam o? Eğer ki ekran kartı bağlamak istiyorsaniz laptopunuz Thunderbolt desteklemesi lazim.

mesela atıyorum gta 5 de 50 fps alıyorsam 60 cıkar mı yada daha fazlası veya söyle ekran kartı yüzünden acamadıgım oyun olursa actırır mı gibi
Açtırmaz. Eğer ki monitörü bağladıktan sonra oyunlarda çözünürlük yükseltirsen FPS düşer bile.

mesela atıyorum gta 5 de 50 fps alıyorsam 60 cıkar mı yada daha fazlası veya söyle ekran kartı yüzünden acamadıgım oyun olursa actırır mı gibi

anlamadım
Ben anlatamadım özür dilerim ya.

Mesela atıyorum GTA 5 de 50 FPS alıyorsam 60 cıkar mı ya da daha fazlası veya söyle ekran kartı yüzünden acamadıgım oyun olursa actırır mı gibi.

Hocam, ekran kartı ile ekran aynı şey değil. Eğer ki görseldeki gibi bir şey takmicaksaniz yukselmez fps.

Açtırmaz. Eğer ki monitörü bağladıktan sonra oyunlarda çözünürlük yükseltirsen FPS düşer bile.

Ben anlatamadım özür dilerim ya.
İkinci monitörün çözünürlüğü düşük ise biraz fps artar

Dosya Ekleri

• geforce-rtx-5090-learn-more-og-1200x630.jpg
    geforce-rtx-5090-learn-more-og-1200x630.jpg
    164,1 KB · Görüntüleme: 43
Hocam, ekran kartı ile ekran aynı şey değil. Eğer ki görseldeki gibi bir şey takmicaksaniz yukselmez fps.
Fazla basit anlatım.

İkinci monitörün çözünürlüğü düşük ise biraz fps artar
2 monitör bağlayacakmış zaten elbet çözünürlük yüksek olur yoksa niye monitör taksın ki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı