anilturkmen
Femtopat
Merhaba arkadaşlar.
Laptopa monitör bağlamayı düşünüyorum Display Port üzerinden thunderbold3(Type-C) ye, şu kabloyu buldum.
Buna ek olarak Ethernet girişi de olmadığı için ayrı bir dönüştürücü daha buldum. Bu da Type-C fakat bunun üzerinde bir Type-C yeri daha var ama üzerinde pd(Power delivery) yazıyor, fakat ben o girişe bu aldığım Display Port'unu takmayı düşünüyorum. Böyle bir şey mümkün olur mu? Performans kaybı yaşar mıyım? Dönüştürücüler çok ısınır mı? Ya da daha ucuz fiyatlı ürünler varsa yazarsanız çok sevinirim umarım anlatabilmişimdir.
www.teknobiyotik.com
Laptopa monitör bağlamayı düşünüyorum Display Port üzerinden thunderbold3(Type-C) ye, şu kabloyu buldum.
Amazon.com: USB C to DisplayPort Cable 10ft(4K@60Hz, 2K@165Hz, 2K@144Hz) WARRKY [24K Gold-Plated, Slim Aluminum Shell] WFH Must Thunderbolt 3 to DP Cable for MacBook Pro/Air, iPad Pro, XPS 15/13, Surface Book 2: Industrial & Scientific
Buy USB C to DisplayPort Cable 10ft(4K@60Hz, 2K@165Hz, 2K@144Hz) WARRKY [24K Gold-Plated, Slim Aluminum Shell] WFH Must Thunderbolt 3 to DP Cable for MacBook Pro/Air, iPad Pro, XPS 15/13, Surface Book 2: Firewire Cables - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases
www.amazon.com
Buna ek olarak Ethernet girişi de olmadığı için ayrı bir dönüştürücü daha buldum. Bu da Type-C fakat bunun üzerinde bir Type-C yeri daha var ama üzerinde pd(Power delivery) yazıyor, fakat ben o girişe bu aldığım Display Port'unu takmayı düşünüyorum. Böyle bir şey mümkün olur mu? Performans kaybı yaşar mıyım? Dönüştürücüler çok ısınır mı? Ya da daha ucuz fiyatlı ürünler varsa yazarsanız çok sevinirim umarım anlatabilmişimdir.

Dark USB 3.1 Type C 10 in 1 Ethernet / HDMI / VGA / TF SD Kart Okuyucu / USB 3.0 / Kulaklık Çoklayıcı Dönüştürücü Çevirici HUB (DK-AC-U31X35) | Teknobiyotik
DARK USB-C 10 in 1 HDMI, VGA, Gigabit Ethernet, 3x USB, TF/SD Kart Okuyucu, Kulaklık, PD Dönüştürücü USB C Bağlantılı Yeni Nesil Macbook / Notebook / Ultrabook için Gerçek Yardımcınız ! DARK USB3.1 Type-C Adaptörü ile Tüm Bağlantılar Emrinizde! Dark yeni nesil Macbook ve Ultrabook'lar...