Laptopa fiziksel hasar vermek ve MSI garantisi hakkında

SrcnTSC

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Cihazıma HDD eklemesi yaparken 2 adet tırnağını kırdım ve kasa sürtmesi sonucu hafif bakır borularda boya atması yaşadım.

Cihaz garanti dışı kaldı mı sizce? Ve bu tırnakları yapıştırma ihtimalim var mı nasıl bir çözüm sağlayabilirim. Çok küçük olduğu için yapışkan tutar mı onu da bilmiyorum.

Servisten gelen mail.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200317_150833_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_20200317_150833_com.google.android.gm.jpg
    257,2 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Cihazıma HDD eklemesi yaparken 2 adet tırnağını kırdım ve kasa sürtmesi sonucu hafif bakır borularda boya atması yaşadım.

Cihaz garanti dışı kaldı mı sizce? Ve bu tırnakları yapıştırma ihtimalim var mı nasıl bir çözüm sağlayabilirim. Çok küçük olduğu için yapışkan tutar mı onu da bilmiyorum.

Servisten gelen mail.

Mantıken garanti dışı kalmaz hocam. Teyit etmek için İstanbul'da iseniz Profilo AVM'nin yanında ServisPoint var MSI TR yetkili servisi firmadır. Götürüp kontrol ettirebilirsiniz.

Ankara'da yaşıyorum. Banada öyle geldi fakat bazı servisler işi yokuşa sürebilir. Dediğim gibi sadece cihazın tırnakları kırıldı ve hafif soğuktucu bakır boruları çizdim bu da donanımsal bir bozulmaya neden olacağını düşünmüyorum.

Buradan not düşüyüm 10 yıl masaüstü kullanmış biri olarak ilkkez laptop kasası açacaksanız açmayın! 😀

Ankara'da yaşıyorum. Banada öyle geldi fakat bazı servisler işi yokuşa sürebilir. Dediğim gibi sadece cihazın tırnakları kırıldı ve hafif soğuktucu bakır boruları çizdim bu da donanımsal bir bozulmaya neden olacağını düşünmüyorum.

Buradan not düşüyüm 10 yıl masaüstü kullanmış biri olarak ilkkez laptop kasası açacaksanız açmayın! 😀

Laptopların kasaları çok narin ya. Benim PC'de bile kaç kez açmama rağmen korkuyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı