Enbiya İlitli
Kilopat
Merhaba abilerim ve kardeşlerim. Benim MSI MegaBook CX61 0NC/0ND/0NE/0NF (MS-16GB) anakartlı MSI CX61 bir laptobum var fakat ben USB belleğe ISO dosyası yazdırmama rağmen format atamıyorum. Sorun ise RUFUS programı ile yazdırmama rağmen BIOS menüsünde flash belleği seçmeme rağmen format ekranı gelmiyor. Sorun ISO dosyasındadır diye, Windows 7 Home Basic - Home Premium ve Windows 10 Pro ISO dosyalarını denedim ve sorun aynı.
Flash bellektedir diye başka bir flash bellek denedim sorun devam ediyor ve son olarak da aynı flash ile flashı BOOT edip BIOS güncellemesi yaptım fakat sorunum devam ediyor.
BIOS BOOT menüsünde flash belleği görmeme rağmen ve seçmeme rağmen format ekranı gelmiyor ve Windows normal olarak açılıyor.
Flash bellektedir diye başka bir flash bellek denedim sorun devam ediyor ve son olarak da aynı flash ile flashı BOOT edip BIOS güncellemesi yaptım fakat sorunum devam ediyor.
BIOS BOOT menüsünde flash belleği görmeme rağmen ve seçmeme rağmen format ekranı gelmiyor ve Windows normal olarak açılıyor.
Son düzenleyen: Moderatör: