Laptopa Format Ekranı Gelmiyor

Enbiya İlitli

Kilopat
Merhaba abilerim ve kardeşlerim. Benim MSI MegaBook CX61 0NC/0ND/0NE/0NF (MS-16GB) anakartlı MSI CX61 bir laptobum var fakat ben USB belleğe ISO dosyası yazdırmama rağmen format atamıyorum. Sorun ise RUFUS programı ile yazdırmama rağmen BIOS menüsünde flash belleği seçmeme rağmen format ekranı gelmiyor. Sorun ISO dosyasındadır diye, Windows 7 Home Basic - Home Premium ve Windows 10 Pro ISO dosyalarını denedim ve sorun aynı.
Flash bellektedir diye başka bir flash bellek denedim sorun devam ediyor ve son olarak da aynı flash ile flashı BOOT edip BIOS güncellemesi yaptım fakat sorunum devam ediyor.
BIOS BOOT menüsünde flash belleği görmeme rağmen ve seçmeme rağmen format ekranı gelmiyor ve Windows normal olarak açılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
kardeş ilk önce antivirüs programın varsa sil tamamıyla sonra tekrar dene eğer yine aynısı olursa rufus yerine başka bir uygulama kullan eğer yine aynısı olursa iso ile yapmayı dene ben genellikle iso ile yapıyom istersen sende iso ile yap hiç bir sıkıntı çıkmaz merak etme iyi günler dilerim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı