Laptopa GPU takılır mı?

dbvyn

Centipat
Daha fazla  
Merhabba arkadaşlar, elimde Nirvana F650 laptop var içinde i5 8250U işlemci ve MX 130 ekran kartına sahip. Yeni ekran kartı alıp bilgisayara takabilr miyim? Eğer oluyorsa destekleyeceği en yüksek hangi modeldir? Fazla bir beklentim yok orta seviye bazı oyunları oynatsın yeter.

@Astiva hocamın konusu yardımcı olabilir.

Yanlış bilgi
Merhabba arkadaşlar, elimde Nirvana F650 laptop var içinde i5 8250U işlemci ve MX 130 ekran kartına sahip. Yeni ekran kartı alıp bilgisayara takabilr miyim? Eğer oluyorsa destekleyeceği en yüksek hangi modeldir? Fazla bir beklentim yok orta seviye bazı oyunları oynatsın yeter.
Takamazsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Değmez hocam, evet harici olarak takılıyor ama uğraştıcı ve laptopun Wi-Fi'si devre dışı kalıyor ve PSU falan gerekiyor.

Takılsa bile yapacağınız masrafa kendinizinkini satıp üstüne ekleyip daha iyi bir laptop almak daha mantıklı olur bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı