Laptopa hangi RAM alınmalı?

Daha fazla  
Hangisinden ziyade şu an tek kanal 16 GB DDR5 kullanıyorum.
Forumda bazı eski konulara baktığımda AMD laptoplarda çift kanala geçince CS2 de 50-70 FPS, Valorant da ise 100FPS artış olduğunu söylüyorlar.
Aynı şey Intel içinde geçerli mi?
Yani bir adet daha 16 RAM taksam Valorant'ta yüksek ayalarda 120-150 arası aldığım FPS değeri 200'e yaklaşır mı?
Şu anki kullandığım RAM Samsung markasına ait 16 GB DDR5 4800MHz CL40.

Son düzenleyen: Moderatör:
8'den 16'ya çıktım.
kardeşim işte onu söyleyin adama yanıltıyorsunuz 8gb güncel hiçbir uygulamaya yetmiyor günümüzde senin ram darboğazın vardı onu kaldırmış oldun ve alaman gereken fpsi almaya başladın.

Adamda zaten halihazırda 16 GB RAM var belleği yeterli sadece çif slot yapacak ancak %5 10 fark yaratır siz 8'den 16 ya çıkacağını söylemezseniz adam sadece çift slot sayesinde 100 FPS fazla alacağını sanacak RAM alıp taktıktan sonra RAM'da bir sıkıntı olduğunu düşünecek.

İyi niyetle yardımcı olmak için söylediğinizi biliyorum ama adam farklı bir şey istediği için istemeden yanıltmış oluyorsunuz.

Kardeşim işte onu söyleyin adama yanıltıyorsunuz 8 GB güncel hiçbir uygulamaya yetmiyor günümüzde senin RAM darboğazın vardı onu kaldırmış oldun ve alaman gereken FPS'i almaya başladın.

Adamda zaten halihazırda 16 GB RAM var belleği yeterli sadece çif slot yapacak ancak %5 10 fark yaratır siz 8'den 16 ya çıkacağını söylemezseniz adam sadece çift slot sayesinde 100 FPS fazla alacağını sanacak RAM alıp taktıktan sonra RAM'da bir sıkıntı olduğunu düşünecek.

Ne anlatıyorsun başkan sen burada? 16 GB RAM günümüz için yetersiz, yanlış bilgilendirme yapmayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CS:GO gibi işlemci tabanlı oyunlarda yer yer 70-80FPS artışı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı