Laptopa hangi RAM alınmalı?

Ne anlatıyorsun başkan sen burada? 16 GB RAM günümüz için yetersiz, yanlış bilgilendirme yapmayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CS:GO gibi işlemci tabanlı oyunlarda yer yer 70-80FPS artışı olur.

Tamamda ben zaten adamın dediği 100 FPS artışın hikaye olduğunu söylüyorum buradada çif slot arasında sadece %5 10 civarı fark var dediğim gibi ben kimseyi yanıltmadım.

Ne anlatıyorsun başkan sen burada? 16 GB RAM günümüz için yetersiz, yanlış bilgilendirme yapmayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

CS:GO gibi işlemci tabanlı oyunlarda yer yer 70-80FPS artışı olur.

Bence 20k dan ucuz sistemler için 16gb ram yeterli ama 20kdan sonra 32gb şart 50k dan sonra ise 32+32 veya 48+48 yapılabilir

16 16 olabilirde sadece oyun için 32 32 saçma olur.

3 yıl önceki videoya değil buna bakarsak daha tutarlı olur.

3 yıl önceki videoya ddeğil buna bakarsak daha tutarlı olur.

Dostum Single channel ile Dual karşılaştırması yapıyorsun hala. 16+16 yapacağım diye belirtmiş konu sahibi daha fazla uzatmaya gerek yok. Yaptığı takdirde FPS artar bu kadar basit.

3 yıl önceki videoya değil buna bakarsak daha tutarlı olur.

Çokta fark yok gibi gözüküyor hatta 16 daha iyi :D kafam çok karıştı

Dostum Single channel ile Dual karşılaştırması yapıyorsun hala. 16+16 yapacağım diye belirtmiş konu sahibi daha fazla uzatmaya gerek yok. Yaptığı takdirde FPS artar bu kadar basit.
Hocam fps ne kadar artar onu merak ediyorum 5-6 fps için değmez çünki

Hangisinden ziyade şu an tek kanal 16 GB DDR5 kullanıyorum.
Forumda bazı eski konulara baktığımda AMD laptoplarda çift kanala geçince CS2 de 50-70 FPS, Valorant da ise 100FPS artış olduğunu söylüyorlar.
Aynı şey Intel içinde geçerli mi?
Yani bir adet daha 16 RAM taksam Valorant'ta yüksek ayalarda 120-150 arası aldığım FPS değeri 200'e yaklaşır mı?
Şu anki kullandığım RAM Samsung markasına ait 16 GB DDR5 4800MHz CL40.

Dual channel kullan her zaman. Bir 16 daha ekle Valorant'ta CS:GO'da FPS'lerin fark edecektir.

:D ben zaten artmaz demiyorum konu sahibi bazılarının 100 FPS civarı fazla aldığını söylemiş ben sadece bu kadar fazla artmaz diyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı