Laptopa hangi RAM alınmalı?

Eğer sadece oyun oynuyorsan değmez ama oyun oynarken arkada Discord Google gibi şeyler açıyorsan bunlardan FPS kaybetmemeni sağlar.

Ya biraz da sana kalmış bütçen el veriyorsa imkanın varsa yapıştır gitsin
Atı yem koşturur PC'yi RAM coşturur diye boşuna dememişler :D.

Değecek kadar FPS artışı sağlar.

Eğer sadece oyun oynuyorsan değmez ama oyun oynarken arkada Discord Google gibi şeyler açıyorsan bunlardan FPS kaybetmemeni sağlar.

Ya biraz da sana kalmış bütçen el veriyorsa imkanın varsa yapıştır gitsin
Atı yem koşturur PC'yi RAM coşturur diye boşuna dememişler :D.
i5 4050 laptop az fps veriyor gerçekten

Dostum Single channel ile Dual karşılaştırması yapıyorsun hala. 16+16 yapacağım diye belirtmiş konu sahibi daha fazla uzatmaya gerek yok. Yaptığı takdirde FPS artar bu kadar basit.
GFYT sana zahmet şu sorumu sende cevaplar misin seninde görüşünü merak ettim.

Örneğin 200 FPS aliyorsak 32 yapinca 250 olur mu yoksa 205 210 FPS falan mi olur tahmini.

Gfyt sana zahmet şu sorumu sende cevaplar misin seninde görüşünü merak ettim.

Örneğin 200 FPS aliyorsak 32 yapinca 250 olur mu yoksa 205 210 FPS falan mi olur tahmini.

Oyundan oyuna göre değişir. Rekabetçi oyunlarda FPS dediğin miktarda artar ek olarak sistemin rahatlar dropların azalır.

i5 4050 laptop az FPS veriyor gerçekten.

RAM alirsan RAM'i kendin mi takacaksin laptopa yoksa servise veya bir bilgisayar tamircisine götürüp mü taktıracaksin bende RAM ve SSD almak istiyorumda işte tamircilere güvenemiyorum bir de serviste sadece kayit açtirma 750 TL istiyorlarmiş ve 1 saatlik yolu var Acer servisin gidemem.

RAM alirsan RAM'i kendin mi takacaksin laptopa yoksa servise veya bir bilgisayar tamircisine götürüp mü taktıracaksin bende RAM ve SSD almak istiyorumda işte tamircilere güvenemiyorum bir de serviste sadece kayit açtirma 750 TL istiyorlarmiş ve 1 saatlik yolu var Acer servisin gidemem.
bende nitro 5 var kendim takacağım

Kendiniz takabilirsiniz. Yeri belli zaten parçalarda eskisi kadar dandik değil ama yapamam diyorsanız bir bilgisayarcıya söyleyin hemen orada taksın servise gerek yok.

Bende de Nitro 5 var bu model daha yeni aldim şu an kutusunda duruyor. Bilgisayarciya götürsem takmasi ne kadar sürer bende yaninda dursam veya benmi taksam kararsizim.

Takması basit yanında da durabilirsin kendinde takabilirsin YouTube'da videoları var

Technopat Haberler

Geri
Yukarı