Laptopa hangi RAM alınmalı?

Tamamda ben zaten adamın dediği 100 FPS artışın hikaye olduğunu söylüyorum buradada çif slot arasında sadece %5 10 civarı fark var dediğim gibi ben kimseyi yanıltmadım.

Bence 20k dan ucuz sistemler için 16gb ram yeterli ama 20kdan sonra 32gb şart 50k dan sonra ise 32+32 veya 48+48 yapılabilir

16 16 olabilirde sadece oyun için 32 32 saçma olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
3 yıl önceki videoya değil buna bakarsak daha tutarlı olur.

Dostum Single channel ile Dual karşılaştırması yapıyorsun hala. 16+16 yapacağım diye belirtmiş konu sahibi daha fazla uzatmaya gerek yok. Yaptığı takdirde FPS artar bu kadar basit.

Çokta fark yok gibi gözüküyor hatta 16 daha iyi kafam çok karıştı

Dostum Single channel ile Dual karşılaştırması yapıyorsun hala. 16+16 yapacağım diye belirtmiş konu sahibi daha fazla uzatmaya gerek yok. Yaptığı takdirde FPS artar bu kadar basit.
Hocam fps ne kadar artar onu merak ediyorum 5-6 fps için değmez çünki

Dual channel kullan her zaman. Bir 16 daha ekle Valorant'ta CS:GO'da FPS'lerin fark edecektir.

ben zaten artmaz demiyorum konu sahibi bazılarının 100 FPS civarı fazla aldığını söylemiş ben sadece bu kadar fazla artmaz diyorum.

ben zaten artmaz demiyorum konu sahibi bazılarının 100 FPS civarı fazla aldığını söylemiş ben sadece bu kadar fazla artmaz diyorum.

Örneğin 200 FPS aliyorsak 32 yapinca 250 olur mu yoksa 205 210 FPS falan mi olur tahmini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…