Laptop'a ikinci ekran bağlamak

Sezer_1907

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir kaza sonucu laptopumun ekranı kırıldı. Yaptırana kadar masaüstü bilgisayarımın monitörünü HDMI girişi ile bağladım kullanıyorum. PUBG Lite oynuyorum FPS 80-150 arası değişiyor ama oyunda kasma gibi şeyler oluyor. Intel'in kontrol panelinden ikinci ekranın yenileme hızını 60Hz olarak seçiyorum çözünürlüğü de 1920*1080 olarak seçiyorum gene kasma oluyor. Laptop'un kendi ekranında hiçbir zaman böyle bir sıkıntı olmamıştı. Bu konuda çözüm olarak ne yapabilirim?

Laptop özelliklerim;

i5 7300HQ
8GB 2400mhz ram
GTX 1050 Ti 4GB
M.2 SSD
1920*1080 çözünürlük IPS mat ekran

Son düzenleme:
HDMI kablon kalitesiz olabilir veya arızalı olabilir.Bunun dışında aktarım sırasında gecikme olabilir buda normal, monitörünüzde bir takım aksaklık veya problem olabilir.Bunları kontrol edin veya ettirin derim.

HDMI kablon kalitesiz olabilir veya arızalı olabilir.Bunun dışında aktarım sırasında gecikme olabilir buda normal, monitörünüzde bir takım aksaklık veya problem olabilir.Bunları kontrol edin veya ettirin derim.
Monitörde arıza yok sağlam. Kabloyu değiştirdim gerçekten farketti. Kasma çok az artık. Hala tam laptop'un ekranı kadar stabil değil.

Monitörün eski ise, dizüstü bilgisayarının ekranına alışık olduğundan dolayı garip geliyor olabilir.

Monitörümün markası ve modeli; AOC 215LM00041. Laptop'un ekranına alıştığımdan dolayı olabilir ama bu kadar fark etmemesi lazım. Bildiğin kasıyor oyun FPS değerlerine bakıyorum min değer; 60 max değer; 100 civarı bu değerleri antrenman modunda elde ettim. Çok kalabalık sürekli çatışma vs. var.

Dizüstü bilgisayarının çözünürlüğü nedir, hatırlıyor musun?

1920*1080 ama monitörüm laptop ekranına göre daha soluk ve beyaz renkler çok patlıyor.

Dizüstün 768p, Monitörün 1080p ise ekran kartına binen yük artacağından performansta düşüş olabilir.

Belirtmeyi unutmuşum ikiside 1920*1080 çözünürlükte.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı