Laptopa kum kaçar mı?

Çok güzel Powerbank'ler var bunun için. Eğer Laptopunuz çok enerji harcamıyor ve Type-C ile şarj oluyorsa, laptoplarla uyumlu Powerbank ile bu sorunu da çözebilirsiniz. Saatlerce çalışırsınız bu yöntem ile. Her ihtimale karşı bir Universal priz adaptörü de yanınıza almanızda fayda var.

Çok güzel Powerbank'ler var bunun için. Eğer Laptopunuz çok enerji harcamıyor ve Type-C ile şarj oluyorsa, laptoplarla uyumlu Powerbank ile bu sorunu da çözebilirsiniz. Saatlerce çalışırsınız bu yöntem ile. Her ihtimale karşı bir Universal priz adaptörü de yanınıza almanızda fayda var.
Yok ya, alet yüklü Asus oyun serisinden. Herşeyi kapatınca 2 saat dayanıyor diyor ama işte. Gerçi çok da zorlamak lazım ama yine insan bar ve kahve bölümünde priz arıyor.

@296181 sen ne düşünüyorsun bu priz sıkıntısı hakkında.

Arkadaşlar, orta halli bir tatile çıktım ama kumsalda sıkılıyorum. Laptopumu yanıma koysam, kullansam, içine kum kaçar mı? Kaçarsa ne yapmalıyım? Kum garanti kapsamına girer mi?

Kumsalda alkol servisi de var, dökerim diye korkuyorum ama alkol bilgisayara sıkıntı yapmıyor diye duydum, doğru mu?

İçecekler dökülürse zarar verir. Rüzgar falan olur kum da kaçabilir. Kaçarsa klavye sogutma sistemi vs. zarar verir. Bence kumsalda bilgisayar ile ilgilenmeyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı