Alfais 4358 B+M Key M.2 NGFF SSD To 2.5 HDD Harddisk Kutusu Fiyatı
Alfais 4358 B+M Key M.2 NGFF SSD To 2.5 HDD Harddisk Kutusu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!

Bu daha iyi.Bu nasıl olur hocam?Dark mSATA - SATA 2.5" Dönüştürücü (DK-AC-MSATA) Fiyatı
Dark mSATA - SATA 2.5" Dönüştürücü (DK-AC-MSATA) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Hocam kendi cihazıma takmayacağım. Annemin 2012 model ASUS bir Laptop'u var. Çok yavaş çalıştığı için bunu takacağım. 1 TB olduğu için depolama için kullanılacak. En azından SATA girişine aparat ile takıp HDD işkencesinden kurtarmak istiyorum cihazı.
mSATA'nın ne olduğunu araştırın isterseniz.Böyle bir aparat işini görür.
![]()
Adaptör & Çevirici Modelleri ve Fiyatları - n11
Adaptör & Çevirici ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Adaptör & Çevirici çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Bu olur ama cihazınızda 2,5 inç SATA takacak yer olmalı ya da SATA to USB dönüştürücü ile sürekli yanınızda gezdirmelisiniz.Bu nasıl olur hocam?Dark mSATA - SATA 2.5" Dönüştürücü (DK-AC-MSATA) Fiyatı
Dark mSATA - SATA 2.5" Dönüştürücü (DK-AC-MSATA) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Var hocam. HDD yuvasına takacağım. HDD yuvası 2.5 inç değil mi zaten?mSATA'nın ne olduğunu araştırın isterseniz.
Bu olur ama cihazınızda 2,5 inç SATA takacak yer olmalı ya da SATA to USB dönüştürücü ile sürekli yanınızda gezdirmelisiniz.
Dizüstülerde öyle olur ama ne olur ne olmaz, anlam karmaşası olmasın diye öyle dedim.Var hocam. HDD yuvasına takacağım. HDD yuvası 2.5 inç değil mi zaten?
Hocam benim bahsettiğim SSD bu;Tamam bir şey fark etmiyor. Günümüzde artık CD neredeyse kullanılmıyor.
![]()
Maxgo Ssd Caddy Notebook Dvd Kutu Sata Laptop Disk Hdd Kızak 9.5 12.7 MM Fiyatları ve Özellikleri
Maxgo Ssd Caddy Notebook Dvd Kutu Sata Laptop Disk Hdd Kızak 9.5 12.7 MM en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Bu üründen o kadar anlamıyorum ama bahsettiğim şey tam olarak bu. 1010 değerlendirme almış iyi de bir puanı var bunu alabilirsin. Bununla SSD'ye disk yuvasına takabilirsin. Tabi uyumluluğunu araştırmanı öneririm, pat diye alma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.