Laptopa Overclock Yapma

Denetim masası<aygıt göneticisi<götüntü bağdaştırıcıları.
Buradan bir ss alabilir misiniz?
Belirttiğim termal macunların fiyatı 50 lira civarı. Bilgisayarcı da bu sökme, temizleme işlemine 100 lira falan ister ortalama.

Denetim masası<aygıt göneticisi<götüntü bağdaştırıcıları.
Buradan bir ss alabilir misiniz?
Belirttiğim termal macunların fiyatı 50 lira civarı. Bilgisayarcı da bu sökme, temizleme işlemine 100 lira falan ister ortalama.

Dosya Ekleri

• 3.png
    3.png
    12,3 KB · Görüntüleme: 81
Daha yüksek ram=daha iyi performans algısı nasıl oluştu anlamıyorum. Performans önce ekran kartına bağlı olduğu için ve ekran kartını yükseltmeniz laptoplar için pekte mümkün olmadığı için malesef upgrade edemezsiniz.

Aşağıdaki videoda sizin ekran kartıyla PUBG oynamışlar. 17 fps alıyor. Maalesef yapabileceğiniz birşey yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gta 5 oyununda da en düşük ayarlarda 30 fps vermiş.

Dostum Overclock yapsan bile PUBG oynayabileceğini sanmıyorum.
eGPU yöntemi ile yeni bir ekran kartı takabilirsin, [EXP GDC v8 (100-200 TL arası, %30'a kadar performans kaybı) yada laptopunda M.2 girişi varsa v9.4 (400 TL üstü, neredeyse hiç performans kaybı yok) aparatı + ekran kartına yetecek PSU + ekran kartı]
NOT: Harici monitör kullanmazsan ekran kartının çalışmama ihtimali var çalışsa bile performansı %10-20 düşürecektir.
NOT 2: GT 1030, GTX 1050 ve GTX 1050 Ti kartları çalışmıyor.
NOT 3: AMD ekran kartlarının çalışıp çalışmadığı hakkında bilgim yok, Nvidia ekran kartları 372 veya 370 (tam hatırlamıyorum) nolu sürücü ile çalışıyor en güncel sürücü çalışmıyor.
NOT 4: Bu sana taktığın ekran kartına bağlı olarak büyük oranda FPS artışı sağlayabilir.

Son düzenleme:
Dostum Overclock yapsan bile PUBG oynayabileceğini sanmıyorum.
eGPU yöntemi ile yeni bir ekran kartı takabilirsin, [EXP GDC v8 (100-200 TL arası, %30'a kadar performans kaybı) yada laptopunda M.2 girişi varsa v9.4 (400 TL üstü, neredeyse hiç performans kaybı yok) aparatı + ekran kartına yetecek PSU + ekran kartı]
NOT: Harici monitör kullanmazsan ekran kartının çalışmama ihtimali var çalışsa bile performansı %10-20 düşürecektir.
NOT 2: GT 1030, GTX 1050 ve GTX 1050 Ti kartları çalışmıyor.
NOT 3: AMD ekran kartlarının çalışıp çalışmadığı hakkında bilgim yok, Nvidia ekran kartları 372 veya 370 (tam hatırlamıyorum) nolu sürücü ile çalışıyor en güncel sürücü çalışmıyor.
NOT 4: Bu sana taktığın ekran kartına bağlı olarak büyük oranda FPS artışı sağlayabilir.
peki ne yapmam gerekiyor dostum önerin nedir

Eğer laptopunda M.2 varsa ve tabi istersen bu ürün performans kaybını neredeyse yok eder ama yok çok pahalı dersen bu wi-fi kartı yerine takılıyor ve dediğim gibi performans kaybı oluyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Eğer laptopunda M.2 varsa ve tabi istersen bu ürün performans kaybını neredeyse yok eder ama yok çok pahalı dersen bu wi-fi kartı yerine takılıyor ve dediğim gibi performans kaybı oluyor.

m.2 olup olmadığını nasıl anlarım peki

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı