Fatleey Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:13 #1 Merhaba, Casper Nirvana C500 kullanıyorum, i5 1235U islemci var ve 8 GB RAM'i var. Neredeyse her programda veya oyunda takılma oluyor. RAM yükseltmesi yaparsam daha iyi bir performans alir miyim?
Merhaba, Casper Nirvana C500 kullanıyorum, i5 1235U islemci var ve 8 GB RAM'i var. Neredeyse her programda veya oyunda takılma oluyor. RAM yükseltmesi yaparsam daha iyi bir performans alir miyim?
Çözüm Astiva Bugün 12:18 Takılmalar RAM kaynaklı ise eğer düzelir. Ayrıca bu laptop DDR 4 olduğu için su an Dual channel değilse, RAM eklenince performans artışı olur.
Takılmalar RAM kaynaklı ise eğer düzelir. Ayrıca bu laptop DDR 4 olduğu için su an Dual channel değilse, RAM eklenince performans artışı olur.
KS KS Fatleey Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:21 #11 kadirbgcii dedi: Oynadığınız oyun nedir? Hocam. Genişletmek için tıkla... Basit oyunlar, NFS MW, Roblox, Minecraft, bazi indie oyunlar. Artı 0 Eksi
kadirbgcii dedi: Oynadığınız oyun nedir? Hocam. Genişletmek için tıkla... Basit oyunlar, NFS MW, Roblox, Minecraft, bazi indie oyunlar.
kadirbgcii Decipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 1.128 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:23 #12 Fatleey dedi: Basit oyunlar, NFS MW, Roblox, Minecraft, bazi indie oyunlar. Genişletmek için tıkla... MW harici diğer oyunlarda işlemcide önemli hocam maalesef işlemciniz bu oyunları kaldırmayacaktır ancak RAM takviyesi bir 4 5 FPS fark yaratır. Artı 0 Eksi
Fatleey dedi: Basit oyunlar, NFS MW, Roblox, Minecraft, bazi indie oyunlar. Genişletmek için tıkla... MW harici diğer oyunlarda işlemcide önemli hocam maalesef işlemciniz bu oyunları kaldırmayacaktır ancak RAM takviyesi bir 4 5 FPS fark yaratır.
aliuyar.a Femtopat Katılım 9 Aralık 2025 Mesajlar 333 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:24 #13 Çift dual slot desteği ile RAM'İ 32 GB'a kadar arttırabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Fatleey Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:36 #14 kadirbgcii dedi: MW harici diğer oyunlarda işlemcide önemli hocam maalesef işlemciniz bu oyunları kaldırmayacaktır ancak RAM takviyesi bir 4 5 FPS fark yaratır. Genişletmek için tıkla... Laptoplarda islemci veya ekran kartı degisme imkani yok, degil mi? Artı 0 Eksi
kadirbgcii dedi: MW harici diğer oyunlarda işlemcide önemli hocam maalesef işlemciniz bu oyunları kaldırmayacaktır ancak RAM takviyesi bir 4 5 FPS fark yaratır. Genişletmek için tıkla... Laptoplarda islemci veya ekran kartı degisme imkani yok, degil mi?
kadirbgcii Decipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 1.128 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:36 #15 Fatleey dedi: Laptoplarda islemci veya ekran kartı degisme imkani yok, degil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam değişiyor diye biliyorum ama bilgim yok pek nasıl olduğuna dair. Artı 0 Eksi
Fatleey dedi: Laptoplarda islemci veya ekran kartı degisme imkani yok, degil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam değişiyor diye biliyorum ama bilgim yok pek nasıl olduğuna dair.
Astiva Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Bin Çözüm, Bir Efsane Dizüstü Cerrahı Tecrübeli Moderatör Kıdemli Üye Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 13.411 Makaleler 11 Çözümler 1.113 Yer Ankara 💻 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 15-FA0007NT = CPU: i5 12500H GPU: 3050 Ti 4GB VRAM, SSD: 512GB PCIe 4.0, RAM: 2x8GB DDR4 3200MHz OS: Windows 11 Pro Macbook Air M1 = CPU + GPU: Apple M1, SSD: 256GB, RAM: 8GB Cinsiyet Erkek Meslek Joker Bugün 12:37 #16 Fatleey dedi: Laptoplarda islemci veya ekran kartı degisme imkani yok, degil mi? Genişletmek için tıkla... Bazı modellerde mevcut fakat sizin model için geçerli değil bu. Artı 0 Eksi
Fatleey dedi: Laptoplarda islemci veya ekran kartı degisme imkani yok, degil mi? Genişletmek için tıkla... Bazı modellerde mevcut fakat sizin model için geçerli değil bu.
KS KS Fatleey Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:37 #17 Astiva dedi: Bazı modellerde mevcut fakat sizin model için geçerli değil bu. Genişletmek için tıkla... Anliyorum teşekkürler. Artı 0 Eksi
Astiva dedi: Bazı modellerde mevcut fakat sizin model için geçerli değil bu. Genişletmek için tıkla... Anliyorum teşekkürler.