Laptopa RAM taktırmak için servise gönderilmeli mi?

Tam marka modelinizi disassembly kelimesi ile aratarak bulduğunuz videolar rehberliğinde açabilirsiniz. İlk defa açılacaksa cihaz biraz zorlayabilir. Sabırlı olmanız lazım. Ve mümkün mertebe cihaza zarar vermemeye çalışın. Bu çok zor bir işlem değil biraz uğraşan ve sabreden herkes yapabilir.

Eski bilgisayarımda takerken sıkıntı yaşamadım ama yeni aldığım için biraz tedirginim

Deneyimliysen sıkıntı yok.

Sadece bir model için yazmıyoruz. Bu yazılanlar daha sonra Google aramasında/sosyal aramasında da çıkıyor.
Önemli kısımları vurgulamak lazım ki her olayda işe yarasın.
Sonra iş işten geçtikten sorumluluk ilk mesajı yazana kalır.
Yoksa her başlık laf kalabalığıyla dolup taşıyor.

Bu işi bilmeyenler için yazdıklarınız güzel ama arkadaş deneyimliymiş sadece yeni diye korkuyormuş. Kusura bakmayın iyi günler.

Garantiye sorduğum çıkar dediler ama teknik servislere güvenmiyorum pek
Dikkat etmen gereken tek şey:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
01:40'da
vidaları aldıktan sonra bir köşeden başlayıp dikkatlice plastik tırnakları kırmadan açmak.
İlk başlangıç için bir çakı gibi ince uçlu metalle başlayıp sonra kredi kartı/istanbulkart ya da bu apartla devam edebilirsin.
Üç tarafı kaldırınca zaten çekip alınır.

Dikkat etmen gereken tek şey:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
01:40'da
vidaları aldıktan sonra bir köşeden başlayıp dikkatlice plastik tırnakları kırmadan açmak.
İlk başlangıç için bir çakı gibi ince uçlu metalle başlayıp sonra kredi kartı/istanbulkart ya da bu apartla devam edebilirsin.
Üç tarafı kaldırınca zaten çekip alınır.

Servise göndermektense evde kendim yapmam daha doğru olur dimi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı