Çözüldü Laptopa saçtan su damladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

babylade

Picopat
Daha fazla  
Islak saçla laptopumu taşırken bir baktım 2-3 damla touchpade düşmüş. Sildim silmesine ama araya damladı da görmedim mi diye kara kara düşünüyorum arkadaşlar. Damla boyutunda su cihazıma zarar verebilir mi? Verirse de nasıl bir yol izlemeliyim ve ne yapmam lazım? Öneri ve bilginize ihtiyacım var. Teşekkürler.

Sanırım bilgisayar yeni alınmış :D. Evde 5 yıllık laptop var anasını ağlatıyorum bana mısın demiyor. Bir şey olmaz korkma :D.

1 Buçuk ay oldu :"). Ve zaten fan sesi garip geliyor bana. İlk bilgisayarım diye mi anlamadım ama normal kullanımda bile üfleme sesi bana dik oturuşta geliyor, tamamen sessiz mi olması lazım bu cihazların yoksa normal mi karar veremedim. Daha önce de kullanmadığım için karşılaştıramıyorum da :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı