Laptopum Casper Nirvana A15FB modeli, çok yavaş çalışıyor, sadece FM oynamak için kullanacağım. SSD ile bir nebze olsun sorunu çözebileceğimi düşünüyorum. Ama hangi SSD uyumlu bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Google'a yazınca adam akıllı bir içerik çıkmayan bir cihaza sahipsiniz. Muhtemelen m.2 desteği yok. DVD'si varsa harddiski oraya takıp SATA SSD alın, onu da harddiskin olduğu yere takın.
Google'a yazınca adam akıllı bir içerik çıkmayan bir cihaza sahipsiniz. Muhtemelen m.2 desteği yok. DVD'si varsa harddiski oraya takıp SATA SSD alın, onu da harddiskin olduğu yere takın.
Harddiski.
Harddiski de kullanmak istiyorsan, DVD player varsa onu da çıkarıp HDD caddy kullanarak HDD'i kullanabilirsin.
Oyun sırasında görev yöneticisi performans sekmesine bakarsan hangi donanımın zorlandığına dair fikir verebilir.
Harddiski.
Harddiski de kullanmak istiyorsan, DVD player varsa onu da çıkarıp HDD caddy kullanarak HDD'i kullanabilirsin.
Oyun sırasında görev yöneticisi performans sekmesine bakarsan hangi donanımın zorlandığına dair fikir verebilir.
Harddisk kullanmak istemiyorum sadece işletim sistemi ve 10 gb kadar bir oyun yükü olucak.Mevcut harddiskim ve bulunduğu bölmenin fotoğraflarını da ekledim bir kontrol edermisiniz rica etsem almak istediğim SSD aşağıda linki.