Laptopa SSD ve RAM takma

Hocam 1 TB biraz fazla değil mi? Hem bütçe hem de alan açısından.

Masaüstü olsaydı size katılır gerekirse şimdi bir tane 500'lük al ileride yetmezse 2. 500 lüğü alırsın derdim. Fakat iş laptop olunca biraz düşünmek gerekiyor çünkü ileride 500 yetmiyor dediği an sıkıntı çıkabilir. Genel kullanım alanı, bulunan HDD boyutu gibi şeyleri bilmek gerekiyor.
Peki sağ olun.

i3 7020u GPU da yok açıkçası hediye geldiği için idareten kullanıyorum bir PC toplamayi düşünüyordum ama parasal sorunlar cıktı bir süre daha bekliyorum.
Eğer kısa süre içinde toplamayı düşünüyorsanız SSD yi 500 GB alın kalan parayı sistem için tutun.

Masaüstü olsaydı size katılır gerekirse şimdi bir tane 500'lük al ileride yetmezse 2. 500 lüğü alırsın derdim. Fakat iş laptop olunca biraz düşünmek gerekiyor çünkü ileride 500 yetmiyor dediği an sıkıntı çıkabilir. Genel kullanım alanı, bulunan HDD boyutu gibi şeyleri bilmek gerekiyor.

Eğer kısa süre içinde toplamayı düşünüyorsanız SSD'yi 500 GB alın kalan parayı sistem için tutun.

Yok açıkçası 1TB daha mantıklı çünku bir 6 7 ayı var toplamama. Belki başka bir laptopta alabilirim kararsız olduğumdan 1TB daha iyi gibi geliyor.
Bilgisayarın modelini söyler misiniz? :D

Hocam ne yaptınız ne yapmalıyım SSD için.

Hocam ne yaptınız ne yapmalıyım SSD için. Bu arada RAM'i sipariş ettim teşekkürler ederim.

Hocam ne yaptınız ne yapmalıyım SSD için. Bu arada RAM'i sipariş ettim teşekkürler ederim. Galiba laptop bu.
@Reka3237 @MisakiTaro
Yardım edebilecek olan var mi SSD için.
Yok açıkçası 1TB daha mantıklı çünku bir 6 7 ayı var toplamama. Belki başka bir laptopta alabilirim kararsız olduğumdan 1TB daha iyi gibi geliyor.

Hocam ne yaptınız ne yapmalıyım SSD için.

Hocam ne yaptınız ne yapmalıyım SSD için. Bu arada RAM'i sipariş ettim teşekkürler ederim.

Hocam ne yaptınız ne yapmalıyım SSD için. Bu arada RAM'i sipariş ettim teşekkürler ederim. Galiba laptop bu.
@Reka3237 @MisakiTaro
Yardım edebilecek olan var mi SSD için.

Yardımcı olabilecek kimse yok mu SSD konusunda.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı