Laptopa taşınabilir SSD bağlayınca flash bellek gibi kullanılabilir mi?

Bütçe
2000

huerna

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar laptopumda 120GB SSD var. Windows falan kurulu olunca bana kalan 80GB oluyor internette satılan taşınabilir SSD'lerden alsam kurulum vb bir şey gerekir mi yoksa flash bellek kullanır gibi içine oyun ve dosyaları indirebilir miyim? USB laptoptan çıkarıp başka zaman taktığımda yüklediğim oyunlarda açılmama gibi bir sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD kutusuna yerleştirdiğim eski laptopumun HDD'sine Steam oyunları kurar oynardım. Tak çıkar sorun olmazdı. SSD ile de aynı şekilde kullanacağınızı öngörüyorum.

Arkadaşlar laptopumda 120GB SSD var. Windows falan kurulu olunca bana kalan 80GB oluyor internette satılan taşınabilir SSD'lerden alsam kurulum vb bir şey gerekir mi yoksa flash bellek kullanır gibi içine oyun ve dosyaları indirebilir miyim? USB laptoptan çıkarıp başka zaman taktığımda yüklediğim oyunlarda açılmama gibi bir sorun yaşar mıyım?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda anlatıyor sanırım bahsettiğiniz olayı

Taşınabilir hard disk (ya da SSD / M.2 Sata vb.) laptopa takıldığında otomatik olarak tanınmıyorsa bile Disk Ayarlarından (Bilgisayar Yönetiminden) laptopa bir kereliğine kolayca tanımlanabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı