Laptopa termal macun sürmezsek ne olur?

SemihDnz

Hectopat
Casper F650 model bir laptopum var. Boşta bile 60-70 dereceleri görüyor. İlk defa içini açıp temizleyeceğim. Termal macun şu an alamam. Fanını temizlesem ve termal macun sürmesem ne olur?

Son düzenleme:
Casper F650 model bir laptopum var. Boşta bile 60-70 dereceleri görüyor. İlk defa içini açıp temizleyeceğim. Termal macun var mı yok mu bilmiyorum. Termal macun şu an alamam. Fanını temizlesem ve termal macun sürmesem ne olur?

Fanı temizleyip sonuca bakın eğer hala aynı durum ise termal macun şart gibi görünüyor boşta 60 70 yüksek bir derece.

Casper F650 model bir laptopum var. Boşta bile 60-70 dereceleri görüyor. İlk defa içini açıp temizleyeceğim. Termal macun var mı yok mu bilmiyorum. Termal macun şu an alamam. Fanını temizlesem ve termal macun sürmesem ne olur?

Hiçbir şey değiştirmez. Fanlar çalıştıkça metal plakayı soğutur plakada termal macun yardımıyla işlemciye o soğukluğu iletir fakat termal plaka ile işlemci arasında termal macun yeteri kadar yok veya eskimiş ise hiçbir etki alamazsınız

Son düzenleme:
Bir süre sonra yeni bilgisayar sahibi olursunuz.

Isınır, fazla detaya gerek yok. Laptoplarda zaten ısınma genel bir sorun, termal macunu yenilemen gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı