Casper F650 model bir laptopum var. Boşta bile 60-70 dereceleri görüyor. İlk defa içini açıp temizleyeceğim. Termal macun var mı yok mu bilmiyorum. Termal macun şu an alamam. Fanını temizlesem ve termal macun sürmesem ne olur?
Casper F650 model bir laptopum var. Boşta bile 60-70 dereceleri görüyor. İlk defa içini açıp temizleyeceğim. Termal macun var mı yok mu bilmiyorum. Termal macun şu an alamam. Fanını temizlesem ve termal macun sürmesem ne olur?
Fanını temizlesem ve termal macun sürmesem ne olur?
Derken ?fakat termal plaka ile işlemci arasında termal macun yeteri kadar yok veya eskimiş ise hiçbir şey olmaz.
Bir süre sonra yeni bilgisayar sahibi olursunuz.Casper F650 model bir laptopum var. Boşta bile 60-70 dereceleri görüyor. İlk defa içini açıp temizleyeceğim. Termal macun var mı yok mu bilmiyorum. Termal macun şu an alamam. Fanını temizlesem ve termal macun sürmesem ne olur?
Termal macun olmadan işlemcinin ısısı soğutucu plakaya nasıl iletilicek acaba?Fanı temizleyip sonuca bakın eğer hala aynı durum ise termal macun şart gibi görünüyor boşta 60 70 yüksek bir derece.
Şuan bu bilgisayardan yazıyorum.Çok ısınır parçalar zarar görür. Termal macun almadan çalıştırmanı önermem. Büyük ihtimal yük binince kapanacak zaten.
Derken ?
Isınır, fazla detaya gerek yok. Laptoplarda zaten ısınma genel bir sorun, termal macunu yenilemen gerekiyor.Casper F650 model bir laptopum var. Boşta bile 60-70 dereceleri görüyor. İlk defa içini açıp temizleyeceğim. Termal macun var mı yok mu bilmiyorum. Termal macun şu an alamam. Fanını temizlesem ve termal macun sürmesem ne olur?
Termal macun olmadan işlemcinin ısısı soğutucu plakaya nasıl iletilecek acaba?
Şu an bu bilgisayardan yazıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.