Laptopa uygun fiyatlı SSD önerisi

  • Konuyu başlatan Ivory
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 875
Dediğinize göre bu konularda cahilsiniz interetten alın SSD'yi laptopcuya götürün hemen takıp verir
Bunun için uğraşıyorum.

Bu arada SSD'nizi DVD'nin bağlandığı porta takmanız performans alamamanıza neden olacaktır. Alacağınız SSD'yi asıl disk yuvasına, söktüğünüzü ise Caddy ile DVD ROM bölümüne yerleştirirsiniz. Tabi eğer DVD ROM'un bağlandığı port SATA 3 desteklemiyorsa. Desteğini şu şekilde öğrenebilirsiniz.
Çok çok teşekkür ederim, kurulumunu yapıp açtım ama belirttiğiniz konumda SATA ifadesini görmüyorum. Bu adım için biraz daha araştırıp ona göre alacağım, teşekkür ederim.

Siz en iyisi https://www.hepsiburada.com/samsung...dVS0c98rSSlA3GIClnDo7-NrsVBWzFOBoCsToQAvD_BwE bu SSD'yi alın fiyatı da uygun eski SSD ise USB'li SSD takma kutuları var onlara takabilirsiniz
buna da bakacağım, teşekkürler.
 
1617465517967.png
bu şekilde çıkıyor, tarif ettiğiniz adımlar masaüstü için geçerli olabilir mi
 
Siz en iyisi https://www.hepsiburada.com/samsung...dVS0c98rSSlA3GIClnDo7-NrsVBWzFOBoCsToQAvD_BwE bu SSD'yi alın. Fiyatı da uygun. Eski SSD ise USB'li SSD takma kutuları var onlara takabilirsiniz
860 EVO alınmaz artık. 870 EVO var.
860 EVO hem eski hem de daha pahalı. 870 EVO ise yeni bir model olduğu gibi daha uygun. Üstelik 128 katmanlı NAND kullanıyor. 860 EVO'nun devri kapandı artık. Kara borsaya düşmesine ramak kaldı. Saçma sapan fiyat çekiyorlar kafalarına göre bu ihtiyara.
 
Eki Görüntüle 955929bu şekilde çıkıyor, tarif ettiğiniz adımlar masaüstü için geçerli olabilir mi
Daha önce hiç AMD sistemle bu iş için meşgul olmamıştım, buradaki veri yolu uzantılarına hakim değilim, (karşıma beklediğim şey çıkmadı yani :) ) araştıracağım. Sorunuza da: Zaten diski DVD ROM'a takacağız, port sayımız sınırlı. Zamanında o mesajı da yine laptop için yazmıştım. Masaüstünde böyle bir şeye ihtiyaç duymayız zaten.
Lakin siz yine de alacağınız SSD'yi disk yuvasına, çıkardığınızı Caddy ile DVD ROM bölümüne takıp DVD ROM'unuzu da kutu ile harici bir okuyucuya dönüştürünüz. En makulü budur.
 

Geri
Yukarı