Laptopa Video Card Dock İle Harici Ekran Kartı Takma

after122

Hectopat
Daha fazla  
[Mini PCI-E Version] V8.0 EXP GDC Laptop External Independent Video Card Dock

Ürününü alacağım, istediğim ekran kartlarını aşağıya koyacağım. Daha önceden kullanan veya bu cihazla ilgili bilgisi olan yazabilir mi uyumlu olurlar mı diye?

Varsa uyumlu bildiğiniz ekran kartları önerilerinizi de bekliyorum. Teşekkür ederim.

--Sistem --
Casper NIRVANA
i7-4712mq 2.30 - 3.30
8 gb ram (1600 mhz)
gt840m 2gb(devre dışı-arızalı)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla GTX 1050 ve GTX 1050 Ti kartlarında problem yaşayanlar olmuş. Fakat GTX 660, GTX 670, GTX 960, GTX 970, GTX 1060 serilerinde gayet güzel çalışmış. Zaten Dock’un açıklamalarında da dediğim durumu belirtmişler.

Ayrıca yanlış bakmadıysam Ebay üzerinde biraz daha uygun fiyatı orayada bakabilirsin.
V8.0 EXP GDC Beast Laptop External Independent Video Card Dock Mini PCI-E | eBay

Merhaba Benim de Amd A10 9600p işlemcili laptopum var ve bende egpu yapacağım Acaba amd işlemci de sıkıntı çıkar mı her videoda ya intel yada yazmamışlar.

Almayı düşündüğüm gpu gt 1030 msi oc versiyonu başlangıç için ve laptop ekranı kullanıcağım için.

Son düzenleme:
Merhaba Benim de Amd A10 9600p işlemcili laptopum var ve bende egpu yapacağım Acaba amd işlemci de sıkıntı çıkar mı her videoda ya intel yada yazmamışlar.

Almayı düşündüğüm gpu gt 1030 msi oc versiyonu başlangıç için ve laptop ekranı kullanıcağım için.
Okuduğum bi yerde kendi ekranında da çalıştımak istiyorsan intel olması gerekiyormuş.amd de monitör gerekiyormuş.

Tahmini Teslimat Zamanı

ben bu ürünü aldım,gelince video veya fotoğraflı bi anlatım yapıcam bilgine.

Okuduğum bi yerde kendi ekranında da çalıştımak istiyorsan intel olması gerekiyormuş.amd de monitör gerekiyormuş.

Tahmini Teslimat Zamanı

ben bu ürünü aldım,gelince video veya fotoğraflı bi anlatım yapıcam bilgine.

Tam ne zaman aldın acaba ve bende alacağım ama emin olamadim hangisini alsam diye aynısını bir çok kişi satiyor sms marka da yok . umarım çok uzun sürmez kargo olayı

Tam ne zaman aldın acaba ve bende alacağım ama emin olamadim hangisini alsam diye aynısını bir çok kişi satiyor sms marka da yok . umarım çok uzun sürmez kargo olayı
2 gün oldu siparişi vereli "Teslimat:24-37 günler" sitede böyle yazıyor.Sende alacaksan bence şimdiden ver siparişi uzun sürüyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı